Sarabia demana “rigor, exigència i centrar-se en el que podem controlar” per “seguir somiant”

El tècnic de l’FC Andorra treu pit i remarca que, amb 17 jornades disputades, “la classificació ja demostra què ets capaç de fer” i destaca que l’equip està adquirint “molta maduresa”

Sarabia camina per la gespa de Can MIsses.
Sarabia camina per la gespa de Can MIsses. FC Andorra

L’FC Andorra continua fent una excel·lent temporada. L’equip tricolor acaba la jornada 17 en sisena posició. És a dir, plaça de promoció a Primera. Gairebé de vertigen. El seu tècnic, Eder Sarabia, deixa clar que “volem seguir somiant”. Ara bé, avisa que el camí, justament, és no mirar la classificació sinó “ser rigorosos, exigents i centrar-nos en allò que podem controlar”. El pròxim repte, diumenge vinent, el Cartagena, en el que preveu “un partit molt bonic”.

L’Andorra visitava el camp del cuer, l’Ibiza, i ho va saber aprofitar. Cert, potser no amb el joc brillant habitual, però sí amb ofici i dominant registres diferents. “Crec que hem estat superiors i hem merescut guanyar, fins i tot sentenciar abans”, ha afirmat Sarabia. En definitiva, entén que “competir és el que hem fet davant un rival que m’ha agradat molt”. Per això, demana tenir en compte el “gran valor” d’aquest resultat.

Bakis transforma el penal.

Relacionat

Una victòria per permetre’s somiar

Un 0-1 que catapulta l’equip tricolor. El situa en sisena posició. Plaça que permet disputar el ‘play-off’ d’ascens. Un lloc que ja no és casualitat un cop s’han disputat 17 jornades. “És una passada. No sé quants recent ascendits estaven a aquestes alçades de competició on estem ara”, ha remarcat.

Ara bé, hi ha una cosa que encara satisfà més Sarabia. No tant el què (estar sisens) com el com s’ha aconseguit. “Sempre parlo del joc i dels mèrits i encara estic més content amb això que amb la classificació”, ha indicat el tècnic basc. L’entrenador tricolor remarca que amb 17 partits, “la taula ja demostra molt què ets capaç de fer” i destaca “la maduresa que està adquirint l’equip”.

De cara al futur, té clar què ha de fer l’equip per poder mantenir aquest nivell. “Com menys mirem la classificació i menys busquem guanyar, menys ens centrem en allò que no podem controlar, millor; com més intel·ligent, rigorosos i centrats en el que podem controlar, més coses bones podrem fer”, explica. I deixa clar que “jo vull continuar somiant i gaudint”.

CONVENI AMB EL CARNET JOVE

Per altra banda, des del club tricolor s’ha arribat a un conveni de col·laboració amb l’Associació Carnet Jove Andorra que permetrà a tots els usuaris gaudir de descomptes en diferents activitats relacionades amb l’entitat. Per exemple, es podrà adquirir per només 60 euros l’Abonament Jove, vàlid pel Gol Sud i per tots els partits que resten de temporada. També s’ofereixen dues entrades per a dos partits a només dotze euros o un 20% de descompte en la compra de la segona i tercera samarreta.

Comentaris

Trending