El MoraBanc començarà la Leb Or el 7 d’octubre

El club ha donat a conèixer el calendari per a la pròxima temporada, incloses les dates per a la Copa Princesa, que es disputarà entre el 10 i l’11 de febrer de 2023

Aficionats durant un partit del MoraBanc.
Aficionats durant un partit del MoraBanc. MoraBanc

El MoraBanc ja coneix la data límit per acabar de concretar el projecte que els doni l’oportunitat de tornar a ascendir a l’ACB. L’organització ha establert l’inici de la Leb Or per al pròxim 7 d’octubre, i arribarà a la seva fi el 19 de maig, si no canvia el context actual. Així mateix, el club ha publicat a les xarxes socials el que serà el calendari complet per a la pròxima temporada, incloses les dates per a la Copa Princesa, que es disputarà entre el 10 i l’11 de febrer.

L’objectiu és clar, tornar a l’ACB. Però, abans, s’ha de disputar la temporada a la Leb Or. Així, el MoraBanc iniciarà els partits el pròxim 7 d’octubre, i fins al 19 de maig del 2023. La Copa Princesa s’ha emplaçat per al 10 i l’11 de febrer. Les dates per als Play-offs seran del 25 de maig al 9 de juny i la final serà entre el 17 i el 18 de juny.

Saber el calendari ja marca el termini perquè el MoraBanc pugui treballar i establir el que serà el projecte per a la pròxima temporada. En aquest sentit, es busca sempre, en tot moment, l’ascens. Així mateix, el Govern, segons va explicar la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, està a l’espera de conèixer com quedarà aquest projecte per tal d’establir les subvencions que s’atorgaran.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending