Max Palmitjavila i Lea Anción brillen en l’sprint de la Copa d’Espanya a Espot

Han estat primer (U18) i segon (U20) respectivament en les seves categories, mentre que el seu company Oriol Olm s’ha endut la prova U20 de la Copa de França a Meribel

Un moment de la cursa celebrada a Espot.
Un moment de la cursa celebrada a Espot. FAM

L’equip nacional d’esquí de muntanya està participant aquest cap de setmana en la Copa d’Espanya que s’està celebrat a Espot. Aquest dissabte s’ha disputat la modalitat d’sprint, amb dos grans resultats. Per un costat, Max Palmitjavila s’ha imposat en la categoria U18. Per la seva banda, Lea Anción ha quedat en segona posició en U20.

Són els dos representants andorrans que millor resultat han aconseguit en aquesta primera jornada de competició. També ha estat bo el paper de Miquel Naudi, que ha quedat cinquè. Per la seva banda, Adrià Bartumeu i Marcel Prat s’han quedat a les semifinals.

La competició continuarà diumenge. Serà el torn de la cursa en modalitat vertical race, també amb representació andorrana.

Paral·lelament, Oriol Olm es trobava a Meribel i ha participat en la Copa de França disputada a aquesta localitat. Ha aconseguit la victòria amb autoritat en la modalitat d’sprint de la seva categoria, U20.

Etiquetes

Comentaris

Trending