Jean-Baptiste Poux, Damién Gelabert, Jordi Trilla i Èric Cervós, equip andorrà a la Davis Cup

L’expedició del Principat sortirà diumenge cap a Bakú per disputar la competició en el grup IV del torneig, amb San Marino com a rival més perillós

L'equip andorrà a la Davis Cup.
L'equip andorrà a la Davis Cup. FAT

L’equip nacional de la David Cup es desplaçarà diumenge a Baku, a l’Azerbaidjan, per disputar la competició en el grup IV del torneig. L’equip, capitanejat per Jean-Baptiste Poux Gautier, està format per Damién Gelabert, Jordi Trilla Clanchet i Èric Cervós Noguer. Els rivals seran Albània, Azerbaidjan, Islàndia, Kosovo, Malta i San Marino.

“Aquesta edició es presenta molt més oberta que edicions anteriors. Amb un equip de San Marino com a clar favorit, la resta lluitarem per intentar aspirar a la segona posició que permet l’ascens al grup” ha explicat el capità andorrà, que serà el quart membre de l’equip i jugarà en cas que algun dels altres tres jugadors tingui un incident.

Poux Gautier ha assegurat que “estem molt motivats; hem entrenat bé i tenim ganes de tornar a una competició que és especial”. L’equip està a l’espera de saber qui serà el seu primer rival. Sortirà dels altres participants del grup: Albània, Azerbaidjan, Islàndia, Kosovo, Malta o San Marino. Aquesta darrera és, segons el capità andorrà, “la gran favorita”, ja que “té a Stefano Galvani (ex 90 del Món) com a jugador 2. Malgrat els seus 40 anys, la seva qualitat és indiscutible”.

A Bakú es jugarà en superfície dura, cosa que és un punt a favor per l’equip tricolor. “Tot i no ser definitiu, sí que ens pot anar a favor, jugar en superfície dura, ja que és l’única superfície que tenim nosaltres al país”, ha apuntat el capità.

Etiquetes

Comentaris

Trending