L’FS la Massana vol reprendre dilluns els entrenaments per preparar la promoció d’ascens

El club assegura que cap dels seus jugadors i membres del cos tècnic s’han contagiat amb el coronavirus, del qual va donar positiu un futbolista, i que tots han superat dues proves TMA

Jugadors de l'FS La Massana s'hidraten durant el descans d'un partit.
Jugadors de l'FS La Massana s'hidraten durant el descans d'un partit. FS LA MASSANA

L’Immobiliària CISA FS la Massana assegura que, a banda del jugador que va donar positiu per coronavirus en una prova diagnòstica la setmana passada, cap altra dels seus futbolistes ha estat contagiat, segons els tests realitzats els darrers dies. Des del club s’ha volgut remarcar que, a partir de dilluns vinent, estan en disposició de reprendre l’activitat esportiva. I, per tant, estarien en disposició de disputar la promoció d’ascens des de Segona a Primera Divisió.

El conjunt massanenc havia de jugar el passat dissabte el primer dels dos partits contra el Carroi que han de definir una plaça a la Lliga Multisegur la propera temporada. Tot, però, va quedar aturat perquè un dels seus jugadors, que havia estat a l’estranger, va donar positiu en una de les proves que, seguint el protocol marcat per a la represa de la competició, se li va realitzar. Ràpidament, es va procedir a l’aïllament de tots els altres jugadors, així com dels futbolistes de la selecció sub’19, amb qui s’havia compartit un duel d’entrenament.

El club, mitjançant un comunicat ha volgut posar en relleu fins a cinc punts. En primer lloc, ha informat que el jugador diagnosticat amb la Covid-19 “es troba en bon estat de salut”. A banda, afirma que tots els seus companys de plantilla i els membres del cos tècnic que hi van tenir contacte “han donat negatiu en els dos tests TMA i, de moment, cap presenta símptomes”.

Des del club també s’expressa el desig que tots els jugadors de la selecció sub’19 es trobin en bon estat i s’expressa l’agraïment a la Federació de futbol (FAF) pel fet que “la realització dels tests TMA han sigut d’ajuda per detectar amb temps la Covid-19 d’un dels nostres jugadors”. I, per últim, es deixa clar que “el nostre equip, gràcies a les recomanacions de l’àrea de prevenció, promoció i vigilància del ministeri de Salut, podrà reprendre l’activitat esportiva a partir del 3 d’agost, passats els 14 dies de prevenció”. Per tant, es mostren disposats que es juguin els dos partits de la promoció contra el Carroi.

Jugadors de l'FS La Massana s'hidraten durant el descans d'un partit.

Relacionat

Un positiu de Covid obliga a confinar l’FS La Massana i la selecció sub-19 de futbol

 

Etiquetes

Comentaris

Trending