La Federació de Motociclisme aposta per l’abocador de Beixalís com a circuit permanent d’enducròs

Ja hi ha hagut converses amb el comú de la Massana i l'altre gran objectiu és engegar el campionat d'Andorra de velocitat

Comentaris

Una exhibició de trial ha estat el pròleg a la gala.
Una exhibició de trial ha estat el pròleg a la gala. B.N.

La presidenta de la Federació Andorrana de Motociclisme (FMA), Natàlia Gallego ha explicat que els dos grans objectius de l’ens són disposar d’un circuit permanent d’enduro a l’abocador de Beixalís i engegar el campionat d’Andorra de velocitat en els circuits del Pas de la Casa i del Pla de Sant Tirs.

Gallego ha recordat que Beixalís  ja acull proves d’enducròs i ha afegit que serviria també de lloc d’entrenament per als pilots estrangers que resideixen a Andorra. Actualment s’hi està disputat el campionat nacional d’enducròs. L’abocador es tancarà properament i, segons Gallego “ens agradaria que fos un espai per a la federació”. Ja hi ha hagut una primera reunió amb les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa.

La intenció, pel que fa al campionat d’Andorra de velocitat, és posar-lo en marxa aquest any en les categories de pit bikes i supermotos. Es farien dues proves al circuit del Pas de la Casa i dues més al del Pla de Sant Tirs aprofitant la col·laboració que manté la federació amb els responsables dels dos circuits.

La presidenta de la FMA ha fet aquestes declaracions abans de la gala de la Nit de la Moto 2022 que s’ha pogut tornar a celebrar després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia de coronavirus. S’han entregat els trofeus de dues temporades als campions de cada especialitat i s’ha efectuat un reconeixement a títol pòstum a Joan Mata, que va ser president de l’escuderia d’Amics Drac Moto, organitzadora de concentracions de motociclete

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending