La celebració del triatló Ironman 70.3 Andorra portarà jornades de trànsit complicades

Es tracta de la darrera prova esportiva del Multisport Festival i tindrà lloc el 2 i 3 de juliol

Un instant de la presentació de l'Andorra Multisport Festival.
Un instant de la presentació de l'Andorra Multisport Festival.

El 2 i 3 de juliol es disputarà el triatló Ironman 70.3 Andorra, la darrera de les proves del Multisport Festival, i amb ella portarà talls de trànsits en diferents punts del país. Davant d'aquest fet, des del Gon es recomana no utilitzar el vehicle si no és necessari.

En la primera jornada, la carretera afectada serà la CS-200 en el tram que va des de l'aparcament comunal del llac d'Engolasters fins al camí Font de la Closa des de les 10 hores fins a les 21 hores, a excepció dels veïns de la zona i els serveis per als restaurants.

Ja diumenge 3 de juliol, aquests talls s'estendran a altres zones. La CS-200 tornarà a veure's afectada, en aquest cas des de les 0 hores fins a les 5 hores i s'amplia fins a la cruïlla amb la CG-2 fins a les 10 hores, permetent la sortida dels veïns fins a les set del matí. A partir d'aquí els talls aniran en funció de com avanci la cursa, però afectarà un el carril dret en direcció a França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d'Ordino, a Canillo; el mateix coll d'Ordino, el tram de la rotonda de l'Aldosa de la Massana fins a la rotonda d'Anyós, el túnel Dos Valires o la CG-1 i 2 en direcció Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending