Astrié prefereix quedar al marge del futur estadi del Futbol Club Andorra

El cònsol continua mantenint que l’Estadi Comunal hauria de ser pel poble i les activitats que es realitzen, i que s’ha de seguir barallant totes les opcions existents per a ubicar-lo

L'Estadi Comunal aquest divendres durant la festa amb els nens.
L'Estadi Comunal aquest divendres durant la festa amb els nens.

El comú d’Andorra la Vella quedaria fora del futur estadi del Futbol Club Andorra. Almenys, així ho prefereix el cònsol major, David Astrié, que ha insistit en què l’equip hauria de buscar i valorar totes les opcions que tinguin. Precisament, per deixar deslliurat l’Estadi Comunal, que manté que “hauria de ser pel poble” i per seguir acollint les diverses activitats que es realitzen. Pel que fa al multifuncional, però, la porta no està tancada i, de fet, s’espera i es desitja que es realitzi a la parròquia.

La negativa d’Astrié ha estat contundent. El comú no té sobre la taula formar part de cap manera del futur estadi del Futbol Club Andorra, s’ubiqui on s’ubiqui. Encara que sigui a la Borda Mateu finalment. De fet, el cònsol no és partidari d’acollir-lo a l’Estadi Comunal, i ha assenyalat que “si té d’altres opcions mirades, un altre lloc amb un particular que ofereix la possibilitat, doncs penso que les han d’escoltar i no descartar-les”. Cal recordar que la Borda Mateu és l’emplaçament que sona amb més força per acabar sent la ubicació final.

Així mateix, pel que fa al multifuncional, la porta no està tancada a res. Astrié, això sí, ha remarcat que preferiria que “l’Estadi Comunal fos pel poble, per activitats que realitzen els clubs de la parròquia i les escoles, l’atletisme, el club de Santa Coloma, el club de rugbi”. No hauria d’anar lligada la ubicació del multifuncional, per tant, a la del futur estadi. De fet, ha assenyalat que la possibilitat de poder fer-lo a prop de l’estadi, “n’estàvem molt contents”.

Els terrenys de Borda Mateu on es podria construir l'estadi.

Relacionat

La Borda Mateu es perfila com a ubicació del futur estadi de l’FC Andorra i el multifuncional

Un altre hàndicap que ha presentat Astrié per a la ubicació de l’estadi és l’emplaçament dels Jocs dels Petits Estats del 2025. “Això no ens permetria fer obres abans d’aquesta data”, ha remarcat el cònsol. De fet, al Comunal es començarà a fer alguns arranjaments pròximament. Malgrat això, en cas que vagi el multifuncional sol a l’Estadi Comunal, Astrié considera que no és incompatible, “es podria avançar en la seva construcció abans de la reforma, tot és veure i encaixar-ho en un planning”.

Comentaris (1)

Trending