La plataforma del centre històric ja és ‘panoràmica’

La passarel·la Rosa Ferrer incorpora el vidre trepitjable que li faltava per poder completar la visió que es pot tenir d’Andorra la Vella

La passarel·la ara sí que està totalment acabada.
La passarel·la ara sí que està totalment acabada. Toni Solanelles

Encara que algunes tanques i unes cintes impedeixen per ara, i durant poc temps, trepitjar-lo, el vidre que faltava per completar la plataforma que enllaça la Plaça del Poble amb el carrer de la Vall, al centre històric d’Andorra la Vella, ja està col·locat al seu lloc. D’aquesta manera, la denominada passarel·la Rosa Ferrer acaba adoptant el seu format panoràmic, oferint una imatge espectacular d’un tram almenys de la capital.

Necessària o no, més encara en els temps que corren, amb un cost que arriba finalment als set-cents mil euros, hores d’ara el vial, d’encara no trenta metres de longitud per 4,5 d’amplada està sent un atractiu al centre d’Andorra la Vella. Just en el punt que s’eixampla per tal de convertir-la plenament en un mirador és un hi faltava el vidre que ara ja s’hi ha col·locat.

Dues de les persones que aquest migdia han transitat per la nova passarel·la.

Relacionat

La plataforma dels sis-cents mil euros

La passarel·la, que inicialment havia d’entrar en servei abans de les festes de Nadal, finalment és transitable, a peu, és clar, des del 30 de gener. Desenes de persones ja hi han passejat. Més per curiositat que per imperiosa necessitat. Tot i que per a alguns és un bon vial per enllaçar espais per on es mouen habitualment.

Comentaris (5)

Trending