Un milió d’euros per convertir en pisos tutelats una altra part de l’antiga residència Solà d’Enclar

Territori i Habitatge adjudica a Construccions Roca els treballs per adequar unes dependències que formen part del projecte complementari del CREI

L'antiga residència Solà d'Enclar ja reconvertida en CREI.
L'antiga residència Solà d'Enclar ja reconvertida en CREI. ARXIU

Si no hi ha canvis malauradament a l’alça, l’administració central destinarà poc més d’un milió d’euros a convertir una part de l’antiga residència Solà d’Enclar en pisos tutelats o amb suport emmarcats en el pla de salut mental. Es tracta dels habitatges que formen part del projecte complementari al Centre Residencial d’Educació Intensiva (CREI) que ja funciona en les antigues dependències residencials.

El ministeri de Territori i Habitatge a adjudicat a l’empresa Construccions Roca els treballs que s’han de fer per acabar d’adequar les dependències que havien estat de la residència ubicada al carrer Gil Torres d’Andorra la Vella i que en part ja es van adobar amb la construcció del CREI. S’ha de fer tot el que és la distribució i construcció efectiva dels esmentats pisos.

La dotació pressupostària exacta de l’adjudicació anunciada pel Govern a través de la publicació al BOPA de l’edicte d’adjudicació és de 1.087.432,34 euros. El concurs pel qual es fa la contractació va ser de caràcter nacional i modalitat oberta i des de la signatura del contracte Construccions Roca té dotze mesos de temps per completar els treballs que se li han assignat.

Comentaris (1)

Trending