L’Estadi Comunal es reafirma com a opció preferent pel multifuncional

La decisió final s’hauria de prendre en els pròxims dies, però tot apunta que la Margineda quedaria com a segona alternativa

L'Estadi Comunal va acollir el Mountain Music Festival.
L'Estadi Comunal va acollir el Mountain Music Festival.

El multifuncional ha anat rodant de lloc. Plaça de braus, Margineda i Estadi Comunal eren les localitzacions que s’havien postulat per a acollir-lo. El termini per a dictaminar una decisió, Setmana Santa. Encara no s’ha dit res definitiu, però la cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assegurat, durant la roda de premsa posterior a la sessió de consell de comú, que tot apuntava cap a l’Estadi Comunal, però sense descartar la Margineda.

Plaça de Braus, com ja era evident, queda descartat en un 99% per tractar-se d’un espai del qual el comú no és propietari en gran part. Això deixava les opcions entre la Margineda i l’Estadi Comunal, però el punt de mira sempre ha estat més posat en aquesta darrera ubicació. De fet, així ho ha confirmat Marsol, explicant que “el concepte de proximitat a la ciutat, de l’espai, prima molt”. Això sí, la cònsol ha assegurat que “no hi ha res tancat”.

Seguint el discurs que sempre es pronuncia respecte al multifuncional, Marsol ha explicat que “és un projecte molt important, que són molts diners, i s’ha de mirar ben bé els pros i els contres dels dos llocs”. Però, la decisió ja estaria gairebé presa. I el guanyador, l’Estadi Comunal. “Allà tenim 20.000 metres quadrats, i el multifuncional serien 6.000 metres, per tant, ben encaixat sembla que hi pot cabre”, ha indicat Marsol. Pel que fa a les pistes d’atletisme, ha remarcat que “volem que allà hi hagués tot, estadi, camp verd i pista, i en principi tot sembla que és factible”.

Però, per cabre, Marsol ha indicat que a la Margineda també hi cabria, “per tant, tenim les portes obertes”. En aquest sentit, la consellera de la minoria, Lidia Samarra, ha remarcat que per a ells és l’emplaçament ideal. D’una banda, pels pàrquings que hi ha a la zona i que facilitarien l’accés, de l’altra, per potenciar la zona i atreure més persones.  

Comentaris (1)

Trending