En Comú per Andorra la Vella remodelarà l’actual sala de vetlles i en millorarà la seva intimitat

La candidatura també treballa en un projecte d’ampliació del cementiri

Canturri, Teixeira i Armengol a la porta de la sala de vetlles.
Canturri, Teixeira i Armengol a la porta de la sala de vetlles.
“Andorra la Vella, com a parròquia i com a capital, ha de tenir la seva pròpia sala de vetlles”. Per a aquest motiu, ha garantit Miquel Canturri, número 3 de la llista d’‘En Comú per Andorra la Vella’, si els ciutadans els fan confiança el proper 15 de desembre, “reformarem la sala actual i traslladarem l’entrada a l’interior de l’aparcament, perquè els familiars dels difunts tinguin més intimitat”. I és que, tal com ha exposat Canturri, actualment l’entrada pel carrer Prat de la Creu no afavoreix la tranquil·litat dels ciutadans que han de fer ús de la sala.

A l'interior es canviarà el terra, el mobiliari, es pintarà i, en general, s’adequarà “als temps actuals”, ha explicat Miquel Canturri. El número 3 de la llista ha recordat que actualment la sala de vetlles d’Andorra la Vella, des que es van tancar les instal·lacions de l’hospital, també la fan servir ciutadans d’Ordino, la Massana i fins i tot alguns d’Escaldes-Engordany.

Quan s’obri el nou Tanatori Nacional, però, s’ha de mantenir aquesta instal·lació de Prat de la Creu, referma la candidatura d‘En Comú per Andorra la Vella. Paral·lelament, la formació també està treballant en un projecte d’ampliació del cementiri, ja que s’està quedant petit. A l’acte, Canturri ha estat acompanyat de la número 8 de la llista, Letícia Teixieira, i del número 10, Teodor Armengol.

Comentaris

Trending