Empresonat un home que venia marihuana al bell mig del carrer, a Escaldes

La policia el va enxampar quan passava vuit grams de droga a una altra persona; en un escorcoll posterior al seu domicili es va recuperar més de mig quilo de ‘maria’

Comentaris

El darrer empresonat per tràfic de cocaïna també tenia antecedents per alteració de l\'ordre públic
El darrer empresonat per tràfic de cocaïna també tenia antecedents per alteració de l\'ordre públic
La Batllia ha enviat a la presó un home resident de 29 anys que va ser detingut en plena via pública mentre venia marihuana a una altra persona. En l’escorcoll posterior que es va dur a terme al domicili de l’arrestat, acusat de tràfic de droga, s’hi va trobar més de mig quilo del mateix producte estupefaent, alhora que instrumental i material per poder confeccionar dosis.

La detenció es va produir dijous a la tarda, sobre 2/4 de 8, enmig del carrer. Alertada una patrulla sobre l’actitud sospitosa de l’home i una altra persona, els agents de la policia es van interessar per la situació i van poder comprovar com l’arrestat efectuava la venda de 8 grams de marihuana. Alhora, el venedor mantenia en la seva possessió gairebé sis grams més de la mateixa droga. Una vegada detingut, es va dur a terme una perquisició al domicili de l’implicat i en un traster també de la seva titularitat. Els dos immobles estaven situats a Escaldes mateix.

Durant els escorcolls, la policia va localitzar 578,8 grams de marihuana més, a banda d’una ínfima quantitat (0,4 grams) de cocaïna. També van comissar una bàscula i cent bosses de plàstic per confeccionar dosis. Després de ser posat a disposició judicial, el batlle de guàrdia va dictar l’empresonament provisional del processat, acusat de traficar amb droga.

Furts amb força

Aquesta és una de les 22 detencions que la policia va efectuar durant la setmana passada, la majoria de les quals, fins a un total de 14, per positius d’alcoholèmia al volant. Entre la resta de detencions, la ja anunciada de dos joves -més un menor controlat- que van robar la matinada de divendres en un bar del nucli antic d’Andorra la Vella. Hores abans de la detenció al rec del Solà dels nois quan intentaven obrir la caixa registradora que s’havien endut de l’establiment del carrer Mossèn Cinto Verdaguer de la capital, la policia va detenir un altre resident, en aquest cas de 37 anys, per un altre furt amb força en un bar.

En aquesta ocasió, l’establiment en qüestió està situat a la Massana. Poc després de la mitjanit de dijous a divendres, va saltar l’alarma del bar massanenc. Avisada la policia, una patrulla es va desplaçar fins al lloc constatant que el pany de la porta havia estat forçat però que la porta s’havia acabat tancant correctament. L'enquesta duta a terme permet detenir, tot just mitja hora després, el suposat autor del furt, que hauria accedit en dues ocasions al referit bar, sostraient en total uns 250 euros de la caixa registradora i uns 27 cupons de loteria.

Comentaris

Trending