L’USdA dona suport a la concentració contra les restriccions a bars i restaurants

El sindicat considera que ha de mostrar “solidaritat” envers els sectors que “tan malament ho estan passant” per unes mesures que, lamenten, provoquen “greus perjudicis” a treballadors i empreses

Comentaris

El missatge que estan intentant fer viral a les xarxes.
El missatge que estan intentant fer viral a les xarxes. ARXIU

La Unió Sindical d’Andorra (USdA) ha volgut oficialitzar el seu suport a la concentració en protesta contra les mesures de tancament de bars i de limitació dels horaris dels restaurants convocada per divendres vinents. Des de l’entitat es volen “solidaritzar” amb “els sectors que tan malament ho estan passant” amb les mesures restrictives decretades per intentar frenar l’expansió del coronavirus.

El sindicat admet que, ara mateix, no han pogut “esbrinar” qui ha estat el convocant de la protesta. De fet, aquesta, cal recordar, ha sorgit per missatges difosos a diferents xarxes socials. Tot i això, l’USdA dóna “tot el nostre suport” a la concentració, ja que considera que cal mostrar solidaritat amb els sectors afectats.

I és que, recorden, les mesures estan provocant “greus perjudicis” tant a les empreses com als treballadors dels sectors de la restauració i l’hostaleria. També es recorden dels locals d’oci nocturn, que són al seu entendre, “sense dubte els més perjudicats per la crisi”.

El missatge que estan intentant fer viral a les xarxes.

Relacionat

Clients, empleats i professionals lligats a bars i restaurants promouen una concentració a Govern

Comentaris (1)

Trending