Subhasten els equips i la maquinària embargada a Arch Led

Els béns que es pretenen vendre el dia 22 de desembre en primera instància estan valorats en 181.000 euros, molt lluny del deute generat per la societat Llum Creativa

Una de les pantalles composades per Arch Led.
Una de les pantalles composades per Arch Led. ARXIU

Per al 22 de desembre a les 5 de la tarda a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany hi ha prevista la primera subhasta dels béns embargats a la societat denominada Llum Creativa, que comercialment es coneix més bé com a Arch Led, i que fa uns mesos va ser declara en fallida per la Batllia a petició de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS), que va veure com els titulars de l’empresa, tot i haver arribat a diversos acords per fraccionar el deute, van incomplir reiteradament els pactes establerts.

La saig que s’encarrega de la tutela de la fallida ha disposat, almenys d’entrada, tot el material embargat en un sol lot, encara que hi ha béns de naturalesa molt diversa. Hi ha equips orientats a la feina més tècnica que feia l’empresa, radicada al seu dia a la carretera de la Comella, i que van des d’eines a braços robòtics o maquinària per a soldar, i després també hi ha tot un seguit d’equips informàtics de diversa generació i mobiliari de despatx i oficina. Finalment també hi ha elements que constituïen el menjador que hi havia en les instal·lacions de la companyia (nevera, microones, cafetera…).

Tot plegat, segons els peritatges realitzats, està valorat en 181.000 euros. D’entrada, els béns que es posen en subhasta surten a la venda per 162.900 euros, corresponents al 90% de l’import total. És el percentatge que fixa la legislació en la primera de les tres subhastes que es preveu que hi pugui haver. Els 181.000 euros citats queden lluny del deute total, del passiu contret per Llum Creativa. Les fonts consultades han assegurat que serà molt complicat recuperar una percentatge interessant del muntant total.

Imatge de la seu on engegava un nou projecte que Clément va difondre fa algunes setmanes.

Relacionat

La Justícia i els creditors ‘busquen’ a Espanya els nous negocis de la fallida Arch Led

Sebastien Clément ja ha traslladat Arch Led a Catalunya. Ho ha fet sota el paraigua d’una societat ja constituïda a Barcelona i amb una nau ubicada a Cubelles on ja s’hauria fabricat alguna pantalla de Led per algun establiment del Principat. No fa pas massa dies s’hauria fins i tot detectat com Clément, fins ara resident a Sant Julià, estaria fent el trasllat. No hi ha cap actuació prevista en relació a les persones físiques, encara que no es descarta estendre la fallida als titulars de la societat, encara que es tracta d’un procés judicial notablement llarg.

Comentaris (2)

Trending