Pyrénées i Carrefour mantenen la voluntat de desenvolupar l’acord de franquiciat al Punt de Trobada

Una vegada es posi en marxa l’històric Andorra 2000 sota les directrius i productes de la distribuïdora francesa, la voluntat és que “l’entesa tingui recorregut”

Una vista del Punt de Trobada.
Una vista del Punt de Trobada. Cristian Cortés

Pyrénées i Carrefour mantenen la voluntat de convertir l’actual Punt de Trobada en un centre de referència sota la denominació de la distribuïdora francesa. Així ho han mostrat fonts coneixedores de l’acord de franquiciat al qual han arribat les dues companyies i que d’entrada farà que l’hipermercat Andorra 2000 es converteixi a partir del setembre el un Carrefour, el primer del Principat més enllà dels ‘express’ que hi ha en algunes benzineres.

Les fonts consultades han explicat que l’objecte de l’acord és que “tingui més recorregut” que la implementació de la franquícia a l’establiment que té entrada i sortida tant pel carrer Riberaygua com per l’avinguda Tarragona de la capital. En els dos propers anys s’haurien d’anar desenvolupament noves estratègies comercials i l’objectiu és que l’edifici avui ocupat el Punt de Trobada passi a ser l’emblema de la marca francesa al Principat.

Ara per ara, però, la contundència mostrada en altres ocasions hi ha deixat de ser. Les fonts consultades han indicat que tot està pendent de com acaba el plet pel desnonament de grandiós immoble de Sant Julià i en quins termes s’ordena el desallotjament del mateix. Segons les fonts consultades properes a Pyrénées el calendari establert serà clau per a l’evolució de l’acord de franquiciat establert amb Carrefour.

L'accés de l'Andorra 2000 per l'avinguda Tarragona, aquesta tarda.

Relacionat

L’Andorra 2000 serà un Carrefour a partir del setembre

Els consultats han assegurat que ara per ara no s’han posat sobre la taula els eventuals impactes que pugui tenir la crisi econòmica derivada del coronavirus i, per tant, no és un element que es té en compte per al desplegament de la franquícia al Principat. És clar, però, que si els indicadors econòmics acaben experimentant canvis molt substancials sí que caldrà analitzar la repercussió d’aquests i quines decisions cal adoptar en consonància.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending