L’Andorra 2000 serà un Carrefour a partir del setembre

Ara per ara, tant el gegant francès de la distribució com els responsables de Pyrénées, amb qui han establert l’acord, han evitat referir-se al futur del Punt de Trobada

L'accés de l'Andorra 2000 per l'avinguda Tarragona, aquesta tarda.
L'accés de l'Andorra 2000 per l'avinguda Tarragona, aquesta tarda. Toni Solanelles

L’històric Andorra 2000, a l’avinguda Tarragona i al carrer Bonaventura Riberaygua d’Andorra la Vella, serà un Carrefour a partir del mes de setembre. Així ho han anunciat el gegant francès de la distribució i els responsables de Pyrénées, amb els quals han arribat a un acord de cooperació. Ni els uns ni els altres han dit un mot sobre el futur del Punt de Trobada, on suposadament també hi hauria d’anar un centre comercial Carrefour en virtut del mateix pacte. L'Andorra 2000 ja fa setmanes que afronta una profunda reforma.

Carrefour ha explicat aquest dilluns en un comunicat que aquest hipermercat, que oferirà servei de restauració, substituirà la històrica botiga Andorra 2000 de Pyrénées en virtut d'un contracte de franquícia. Fruit de la cooperació entre les dues companyies, es preveu l'obertura de diverses botigues més en els propers dos anys. Aquí hi podria entrar, potser, l’emblemàtic hipermercat lauredià, encara immers en les escorrialles d’una pugna legal a tres bandes: els actuals gestors, els propietaris del terreny i els pretendents de l’establiment.

Interior d'un supermercat.

Relacionat

Carrefour es postula per ocupar el Punt de Trobada i l'Andorra 2000

El director executiu de l'entitat encarregada de les cooperacions internacionals de la societat francesa, Patrick Lasfargues, ha indicat que proposaran a tots els seus clients "una oferta única amb els millors productes Carrefour procedents d'Espanya i de França”. De la seva banda, el conseller delegat de Pyrénées, Patrick Pérez, ha destacat que l'obertura d'aquest primer hipermercat de Carrefour a Andorra constitueix "una formidable oportunitat" per associar les experiències respectives i reforçar el seu lideratge en la distribució alimentària" al Principat.

2000 riberaygua
El 2000 pel carrer Riberaygua ja no mostra cap rètol que l'identifiqui; és per on són més visibles els canvis que s'estan fent. Toni Solanelles

Segons Pérez, "la imatge de qualitat de Pyrénées es reforçarà amb l'arribada d'un dels líders europeus de el sector”. El grup empresarial andorrà representa, segons les seves pròpies dades, el 9% del producte interior brut (PIB) andorrà i dóna feina a més de 1.200 persones, el que suposa el 3% de la població activa de país. Té negocis a la distribució minorista i majorista, en la restauració, les assegurances, el crèdit al consum o els concessionaris de cotxes i motos.

De la seva banda, el president d'Andorra 2000, Marc Pintat, ha afirmat que "estic molt contenta que la nostra històrica botiga Andorra 2000 evolucioni fins a convertir-se en el primer hipermercat Carrefour d'Andorra". Les darreres setmanes, el centre comercial de l'avinguda Tarragona-carrer Riberaygua s'ha sotmès a una reordenació força important, amb la instal·lació de noves escales mecàniques, l'adequació d'un nou accés per Riberaygua i la instal·lació, per exemple, de nous conegeladors, més enllà d'una profunda redistribució de linials. 

andorra2000 obres
En espais annexes ja s'hi està treballant de valent. Toni Solanelles

 

 

Comentaris (6)

Trending