Carrefour es postula per ocupar el Punt de Trobada i l'Andorra 2000

La cadena francesa de supermercats es vol expandir al país

Interior d'un supermercat.
Interior d'un supermercat.
La cadena francesa de supermercats Carrefour s'ha postulat per ocupar el Punt de Trobada a Sant Julià de Lòria i l'Andorra 2000 a Andorra la Vella que gestiona el grup Pyrénées. L'objectiu de Carrefour és expandir-se al país després de l'obertura de botigues en diverses gasolineres.

El grup Pyrénées serà el futur inquilí del Punt de Trobada però hi ha diverses marques que han mostrat el seu interés  per instal·lar-se al centre comercial. En un principi, el candidat que podia estar més ben situat era Casino ja que els seus productes es comercialitzen des de fa anys a Pyrénées.

Després va sorgir el nom d'Auchan amb unes converses que es van fer aprofitant la presència a Andorra la Vella del president de l'empresa, Antoine Mayaud Mullie. Auchan portaria altres empreses del grup com Leroy Merlin, Decathlon o Pimkie. El grup de distribució, però, no passa pel seu millor moment amb pèrdues milionàries durant l'any 2019 i l'anunci aquest mes de gener de la supressió de mil llocs de treball només a França. 

El més beneficiat d'aquesta situació pot ser Carrefour que està interessant no només en el Punt de Trobada lauredià sinó també en l'Andorra 2000 de la capital. Carrefour té presència actualment en 30 països i té tendes Market o Express.

La primera d'aquest tipus de botiga es va obrir a Andorra l'any 2017. Carrefour també està a punt de tancar el contracte per llogar el local que actualment ocupa el supermercat Diagonal a l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria.

Comentaris (10)

Trending