Els explotadors del Punt de Trobada entregaran l’immoble “en condicions”

Al terrat de l’edifici s’hi estan fent treballs d’impermeabilització per evitar filtracions d’aigua que puguin danyar l’estructura de la construcció datada la dècada del 1980

Una imatge del Punt de Trobada.
Una imatge del Punt de Trobada. ARXIU

Les societats explotadores del Punt de Trobada entregaran l’immoble, a finals d’aquest mes, “en condicions” i respectant completament la normativa vigent. De fet, en l’actualitat fins i tot s’estan fent treballs d’impermeabilització del terrat, que opera com a coberta de la resta de l’edifici, per evitar filtracions d’aigua que puguin danyar l’estructura. Que hi hagi elements de seguretat o altres dispositius de l’immoble que tinguin força anys d’antiguitat no vol dir que no s’hagin revisat per tal que estiguin en línia amb la normativa.

Fonts properes als explotadors del centre comercial que viu les seves darreres setmanes d’activitat com a tal han assegurat que a l’immoble s’hi han anat fent els treballs de manteniment corresponents, en alguns període amb més celeritat, en altres amb menys intensitat, però en tot cas sempre per complir amb el marc legal vigent en cada moment. Sortides d’emergència, obertures necessàries, elements de seguretat… Tot s’ha anat revisant.

Centre comercial Punt de Trobada.

Relacionat

L’administració serà flexible amb Pyrénées perquè pugui reobrir el Punt de Trobada amb celeritat

És cert, asseguren les fonts, que una vegada els futurs explotadors demanin els nous permisos d’obertura, potser hi haurà aspectes que hauran de ser sotmesos a una actualització. Hi haurà qüestions subjectives com el disseny o certes solucions tècniques que es van donar al seu dia per complir amb la normativa que, amb una inversió major, podrien oferir ara una altra imatge. Però en cap cas, asseguren les fonts, això vol dir que no es compleixi. “Sempre hi poden haver més extintors o els ascensors podrien ser més nous”, han indicat les fonts.

Les societats explotadores actuals, liderades per la família Cachafeiro, no tenen res a dir respecte de la futura explotadora -Pyrénées- sempre que els acords preestablerts s’acabin confirmant. Una altra cosa és, segons les fonts, les diferències que s’hagin mantingut amb la propietat del terreny sobre el qual es va bastir l’establiment. Alhora, les fonts consultades també han lamentat que l’administració pugui acabar fent la visa grossa respecte d’uns, per agilitzar la reobertura del centre, i, en canvi, “substancialment s’hagi dedicat a posar traves a d’altres o, com a mínim, que no s’hagin facilitat de cap manera les coses”.

Comentaris (1)

Trending