La CEA obre noves vies de col·laboració a Tolosa per promoure l’arribada de producte fresc francès

Una delegació de la Confederació Empresarial Andorrana integrada per importadors, distribuïdors, grans superfícies i restauradors visita el Marché d'Intérêt National Toulouse Occitanie (MIN)

Una imatge de la visita al Marché d'Intérêt National Toulouse Occitanie (MIN).
Una imatge de la visita al Marché d'Intérêt National Toulouse Occitanie (MIN). CEA

Una delegació de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) integrada per importadors, distribuïdors, grans superfícies i restauradors  ha viatjat aquest divendres a Tolosa per conèixer de prop el funcionament i possibilitats del mercat d’abastiments francès: el Marché d'Intérêt National Toulouse Occitanie (MIN).

En el decurs de la jornada de treball s’han visitat productors i majoristes de productes de proximitat com fruita i verdura, peix, carn, menjar preparat, te, sucs i formatge. L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada per la CEA és la d’obrir els canals de distribució per promoure l’arribada de producte fresc francès al país, procedents del MIN de Tolosa.

Així mateix, s’explorarà la possibilitat d’organitzar esdeveniments promocionals d’aquests productes (com fires o mercats) entre el públic andorrà i els turistes que visiten el país. Després de la visita al MIN, la delegació de la CEA ha aprofitat el viatge per reunir-se amb els responsables del Centre de Formació de Blagnac, que depèn del Mouvement des entreprises de France (Medef), per explorar vies de col·laboració.

El centre està especialitzat en hoteleria, restauració i turisme, d’una banda; i en comerç i serveis, de l’altra. Les vies de col·laboració inclourien lapossibilitat d’enviar estudiants en pràctiques a Andorra i facilitar l’accés de les empreses andorranes a mà d’obra qualificada en el sector dels serveis.

Etiquetes

Comentaris

Trending