Carles Naudi continua regnant a la Massana

La candidatura de Ciutadans Compromesos + Demòcrates guanya amb més d’un miler de vots i a molta distància han quedat PS SDP+ i Acció, per tant Naudi i David Montané tornaran a ser consellers generals

Carles Naudi celebrant la victòria
Carles Naudi celebrant la victòria Ciutadans Compromesos

La candidatura de Ciutadans Compromesos + Demòcrates s’ha endut la victòria a la Massana amb 1.015 vots i els dos candidats de la formació, Carles Naudi i David Montané esdevindran consellers generals. La llista de PS SDP+ amb Michel Moliné i Francesc Lizama ha quedat en segon lloc amb 586 vots, mentre la d’Acció amb Josep Fusté i Rebeca Roger n’ha obtingut 526. A la parròquia han votat 2.487 electors de 3.483, és a dir un 71,40% de participació amb 268 vots en blanc i 92 nuls.

La parròquia de la Massana segueix sent feu de Ciutadans Compromesos i aquest 2023 ha revalidat la victòria aconseguida fa quatre anys. Amb tres llistes, el vot ha quedat més fragmentat. De fet, en aquests comicis la llista guanyadora la llista formada per Carles Naudi i el demòcrata, David Montané s’han endut la victòria amb claredat i seran consellers generals en la primera legislatura. Això sí, ha obtingut 1.015 vots pels 1.136 que va obtenir ara fa quatre anys. L’alegria a la seu de la formació ha estat important amb un Naudi abraçant-se amb molts dels assistents i deixant anar algunes llàgrimes. “Estem molt satisfets amb el resultat perquè després de quatre anys amb la Covid-19 és possible que hi hagués un desgast”. Creu que el complex d’apartaments que es vol construir a Arinsal ha pogut passar una mica de factura en la pèrdua de cent vots. “És una plataforma veïnal que ha recollit més de 2.000 signatures i com que som el mateix partit que hi ha al comú pot ser que hàgim tingut un vot de càstig”, ha expressat”.

La llista del PS SDP+ amb Michel Moliné i Francesc Lizama, ha quedat en segona posició a molta distància dels vencedors amb 586 vots. Moliné considera que “és una posició digna, sobretot per ser la primera vegada que ens presentàvem amb el Francesc”. Afegeix que “al ser tres candidatures s’ha dividit el vot i cal recordar que les altres dues ja tenien representació al comú o al Consell General”. Del que passarà en el futur, no n’ha volgut parlar.

En tercer lloc, ha quedat la candidatura territorial d’Acció formada per Josep Fusté i Rebeca Roger amb 526 suports. Fusté va dimitir com a conseller de comú per fer el salt a la política nacional i per a ell “el resultat és molt positiu perquè és una força que tot just acaba de sortir a la palestra política massanenca i fer 526 vots en una parròquia on és tan difícil aconseguir ho hem de veure com un resultat bo”. Segons Fusté diu que aquestes eleccions han estat un bon termòmetre “mesurar la nostra força i segur que tindrà continuïtat”.

Comentaris (9)

Trending