El PS demana sobre les baixes dels docents que no s’estan cobrint

La consellera general socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat una pregunta oral urgent en relació a la borsa de treball i la quantitat de professionals que hi ha per substituir les vacants

La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar.
La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar. PS

Igual que a tots els sectors, la Covid-19 també està afectant el professorat de les escoles, amb quasi una seixantena de docents que no s’han pogut incorporar a les aules. En aquest sentit, la consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat aquest dimecres una pregunta oral en relació a la cobertura de les baixes per incapacitat laboral dels docents.

Salazar ha fet referència en la seva petició a les declaracions que va fer aquest dimarts la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, on assegurava que a la bossa hi ha professionals suficients per poder cobrir les baixes.  Per tant, s’entén que els centres escolars no haurien de notar pràcticament l’absència de docents, perquè automàticament hi hauria d’haver una persona que el substituirà.

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, a la cloenda de la Universitat d'Estiu i Tardor.

Relacionat

Tornada a classe amb més de 1.300 proves i 54 positius

En la seva pregunta oral, amb caràcter urgent, Salazar demana que si la transcripció de les declaracions és correcta. Aleshores, per quin motiu i quines són les raons que justifiquen que hi hagi baixes als centres educatius que, sigui pel que sigui, no s’estan cobrint.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending