El PS demana per les responsabilitats d’Hinojosa després de la seva dimissió

El Govern va fer pública la decisió del ja expresident de l'AREB el passat 22 de desembre, i es va fer efectiva el darrer 1 de gener, en què va deixar oficialment el càrrec

Comentaris

El conseller general socialdemòcrata, Joaquim Miró
El conseller general socialdemòcrata, Joaquim Miró

El conseller general socialdemòcrata, Joaquim Miró, ha entrat avui a Sindicatura una pregunta en relació a les responsabilitats del fins ara president de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries d’Andorra (AREB), Albert Hinojosa. El Govern va anunciar la seva dimissió el passat 22 de desembre, que es va fer efectiva l’1 de gener.

Miró ha sol·licitat saber i conèixer els motius pels quals el ja expresident de l’AREB ha decidit dimitir, tot i que, suposadament, es va explicar que es tractava per motius laborals del propi president. Tot i això, el socialdemòcrata ha recordat que Hinojosa havia de comparèixer anualment davant el Consell General, però que no ho ha fet des del 2017, tal com ja va reclamar en reiterades ocasions el PS, per tal que l’AREB entregui els comptes de Banca Privada d'Andorra (BPA).

Per aquest motiu, el conseller general ha demanat quan i qui assumirà les compareixences que Hinojosa hauria d’haver fet al Consell General cada any i quan es lliurarà la documentació sol·licitada, que no ha estat entregada als consellers generals.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending