Els clients de televisió per fibra podran veure tots els partits de la Lliga la temporada vinent

Movistar ja ha confirmat a Andorra Telecom que podrà traslladar al Principat l’acord tancat amb DAZN, tot i que falta veure sota quins paquets i a quin preu

Els usuaris d'Andorra Telecom podran veure tots els partits de la lliga espanyola.
Els usuaris d'Andorra Telecom podran veure tots els partits de la lliga espanyola.

Els aficionats al futbol del Principat podran continuar veient la temporada vinent tots els partits de la lliga espanyola. Movistar ha garantir ja a Andorra Telecom que els podrà proporcionar tots els encontres, malgrat que la venda de drets els ha acabat dividint entre el proveïdor de continguts de la companyia i DAZN. Ara, falta veure sota quins paquets i el preu, tot i que es confia que no hagi de ser més car.

L’adjudicació dels drets de la Primera Divisió espanyola va variar de forma substancial el panorama vigent. A partir de l’any vinent, se’ls repartiran Movistar i DAZN. L’acord venia a dir que cada jornada un operador tindria uns determinats partits i la resta serien de l’altre. Tot i això, tots dos fa unes setmanes va anunciar un acord mitjançant el qual els compartirien tots. D’aquesta forma, només caldrà estar subscrit a un dels dos per veure tota la Lliga.

Un aficionat seguint un partit de futbol per televisió.

Relacionat

L’acord Movistar-DAZN aplana el camí perquè Andorra Telecom pugui seguir oferint tota la Lliga

El dubte era saber si era possible traslladar aquest acord al país. Ara, i segons ha apuntat el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ja tenen la confirmació que això serà així. “Sabem que el client podrà veure tota la Lliga, que se sumarà a la Champions i a l’Europa League, que també mantindrem”, ha explicat a Altaveu.

De moment, però, falta “saber com seran els paquets”. Per tenir aquesta informació, caldrà esperar encara uns mesos, fins al juliol. Tot i això, ha apuntat que “semblaria que no hauria de ser més car”.

Una altra novetat pels residents a Andorra que s’espera pels pròxims mesos és l’arribada de Disney+. El llançament de la plataforma es preveu pel juny. A Espanya els clients de Movistar que tenen contractat el pack Total Plus poden accedir també als continguts de la multinacional. Andorra Telecom voldria intentar que aquesta opció també existeixi al Principat.

“Ho estem intentant. Que es pugui incorporar, com passa a Espanya”, ha apuntat Casadevall. Tot i això, sí que ha avisat que “és complicat”. I és que l’acord entre Movistar i Disney que ho va fer possible “era només per territori espanyol”.

Comentaris (1)

Trending