Oberta la convocatòria pel jurat jove del Festival Ull Nu 2022

Les persones interessades en participar han de presentar la seva sol·licitud fins al 24 d'abril i hauran d'incloure una crítica cinematografia en format escrit o audiovisual

Comentaris

Moment del Festival Ull Nu en la seva edició del 2019
Moment del Festival Ull Nu en la seva edició del 2019 Festival Ull Nu

Les persones d'entre 16 i 30 anys poden tornar a fer de jurat a l'edició d'enguany del Festival Ull Nu. Aquest jurat jove serà l'encarregat d'escollir el millor curtmetratge i Llargmetratge/Migmetratge. Les candidatures es poden presentar fins al 24 d'abril a través d'una sol·licitud per la web de Carnet Jove i on és necessari fer una crítica cinematogràfica.

El Festival Ull Un 2022 comptarà un any més amb un jurat jove, és a dir, integrat per persones de 16 i 30 anys, que s’encarregarà d’atorgar el premi al Millor Curtmetratge valorat en 400 euros i al Millor Llargmetratge/Migmetratge valorat en 600 euros.

Les persones interessades s’han d’inscriure a través de la web de carnet jove, emplenar el formulari amb les seves dades, respondre a la pregunta del perquè vol formar part del jurat i adjuntar una crítica d’una pel·lícula, sèrie, documental o de qualsevol peça audiovisual que elles considerin. La crítica ha de ser en català, castellà, francès o anglès i amb una extensió de màxim 10 línies en el format escrit o de màxim 1 minut en el format audiovisual. La convocatòria estarà oberta fins al 24 d’abril i el 28 d’abril s’escolliran els tres integrants del jurat.

Durant els dies del Festival, els membres del Carnet Jove seleccionats visualitzarà tots els curtmetratges i llargmetratges, compartirà una estona amb el jurat oficial del Festival i assistirà a diferents activitats i esdeveniments del certamen.

Etiquetes

Comentaris

Trending