Oberta la convocatòria pel jurat jove del Festival Ull Nu 2022

Les persones interessades en participar han de presentar la seva sol·licitud fins al 24 d'abril i hauran d'incloure una crítica cinematografia en format escrit o audiovisual

Moment del Festival Ull Nu en la seva edició del 2019
Moment del Festival Ull Nu en la seva edició del 2019 Festival Ull Nu

Les persones d'entre 16 i 30 anys poden tornar a fer de jurat a l'edició d'enguany del Festival Ull Nu. Aquest jurat jove serà l'encarregat d'escollir el millor curtmetratge i Llargmetratge/Migmetratge. Les candidatures es poden presentar fins al 24 d'abril a través d'una sol·licitud per la web de Carnet Jove i on és necessari fer una crítica cinematogràfica.

El Festival Ull Un 2022 comptarà un any més amb un jurat jove, és a dir, integrat per persones de 16 i 30 anys, que s’encarregarà d’atorgar el premi al Millor Curtmetratge valorat en 400 euros i al Millor Llargmetratge/Migmetratge valorat en 600 euros.

Les persones interessades s’han d’inscriure a través de la web de carnet jove, emplenar el formulari amb les seves dades, respondre a la pregunta del perquè vol formar part del jurat i adjuntar una crítica d’una pel·lícula, sèrie, documental o de qualsevol peça audiovisual que elles considerin. La crítica ha de ser en català, castellà, francès o anglès i amb una extensió de màxim 10 línies en el format escrit o de màxim 1 minut en el format audiovisual. La convocatòria estarà oberta fins al 24 d’abril i el 28 d’abril s’escolliran els tres integrants del jurat.

Durant els dies del Festival, els membres del Carnet Jove seleccionats visualitzarà tots els curtmetratges i llargmetratges, compartirà una estona amb el jurat oficial del Festival i assistirà a diferents activitats i esdeveniments del certamen.

Etiquetes

Comentaris

Trending