Es busquen propostes artístiques pel festival ‘Andorra Crea’

El Govern ha anunciat que finançarà la creació de fins a quatre projectes, tot i que els altres que s’incloguin en el certamen també gaudiran d’una retribució econòmica en concepte de contractació

L'acte de presentació del festival 'Andorra Crea'.
L'acte de presentació del festival 'Andorra Crea'. SFGA/J.A.VILADOT

Govern ha obert el procés per cercar propostes artístiques de cara a l’Andorra Crea, el festival en el qual es convertirà el cicle ‘La Cultura no s’atura’ impulsat durant la pandèmia. Es busquen projectes que, o bé siguin de nova creació, o tinguin una antiguitat màxima de tres anys (des de l’1 de gener del 2019). Els que siguin seleccionats s’incorporaran al programa del certamen, que tindrà lloc del 29 de setembre a l’1 de setembre.

Així, el període per presentar les propostes s’obrirà la setmana vinent, amb la publicació al BOPA de la convocatòria. Romandrà obert fins al 15 de febrer. Els projectes poden ser de qualsevol disciplina artística; en sentit ampli i sense cap restricció creativa ni conceptual: música, arts plàstiques i visuals, arts escèniques, activitats literàries i editorials, i també propostes pluridisciplinàries.

Un moment de la roda de premsa de presentació de la iniciativa.

Relacionat

El cicle ‘La Cultura no s’atura’ es transforma en un festival intensiu de cap de setmana

En la primera edició de l’Andorra Crea es finançarà la fase de creació d’un màxim de quatre propostes. Es valoraran positivament aquelles que siguin modulables, és a dir, que poden tirar-se endavant amb assignacions pressupostàries diferents, afegint o prescindint de certs elements. Això sí, tant les propostes no finançades a través del festival com aquelles que no són de nova creació rebran una retribució en concepte de contractació.

Paral·lelament, també es vol seleccionar un professional del sector cultural perquè sigui el coordinador del vessant artístic del festival. Qui guanyi el concurs també llançat per a l’ocasió, percebrà per la seva tasca 5.000 euros. S’estima que la persona que integri el projecte haurà de dedicar aproximadament el 33% del seu temps total de treball, entre inicis del mes de març i mitjan mes d’octubre de 2023.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending