De classes magistrals a la nit de jazz: el Sax Fest continua caminant

Els divuit professors internacionals presents al festival ofereixen lliçons de primer nivell als joves saxofonistes inscrits al certamen

Una de les masterclass aquest matí.
Una de les masterclass aquest matí. IVAN BLANCO

La desena edició del Sax Fest continua caminant amb pas ferm en una celebrada desena edició del festival. Tres grans fases s’han donat aquest dimarts: de les classes magistrals a la Jam Session passant per una nit de jazz amb la banda de Jordi Barceló.

Oferir als concursants la possibilitat de rebre una classe magistral és un dels principals atractius per als inscrits de l’Andorra Sax Fest. Una oportunitat per comptar en un mateix lloc amb els saxofonistes més prestigiosos del món. Enguany, s’han reservat 150 masterclasses entre els 18 professors internacionals que estan presents al festival. Molts d’ells també formen part del jurat del concurs.

Foto1 jazz night Ivan Blanco
Un moment del concert Jazz Night.

Les lliçons de primer nivell caps als joves saxofonistes, virtuosos del saxo en formació, són d’allò més apreciades entre els inscrits de diverses parts i racons del món. Aquest vespre, a més, l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella ha estat l’escenari d’un concert Jazz Night amb Jordi Barceló al piano i la seva banda.

Etiquetes

Comentaris

Trending