L’ambaixada espanyola i el col·legi Maria Moliner organitzen els Premis Literaris Sant Jordi 2021

S’han presentat 325 treballs de l’alumnat de secundària, batxillerat i formació professional dels tres sistemes educatius del país

Cartell premis literaris
Cartell premis literaris

La conselleria d’Educació de l’ambaixada espanyola al principat i el col·legi María Moliner organitzen els Premis Literaris Sant Jordi 2021. A aquest certamen s’han presentat 325 treballs dels alumnes de secundària, batxillerat i formació professional dels tres sistemes educatius del país. Entre els projectes participants s’hi poden trobar 165 en castellà, 91 en català, 60 en anglès, quatre en francès i dos en portuguès en les modalitats de poesia, narrativa, teatre i assaig.

Aquest certamen literari és el més antic que se celebra a Andorra. Aquest any, en el llibre que es publica d’aquests premis, s’inclou un pròleg de l’ambaixador espanyol, Àngel Ros. A més, comptarà amb la introducció del fundador de Bomosa, Turi Mora. El col·legi Maria Moliner organitza, a nivell intern, un concurs per a elegir la il·lustració que s’inclou al cartell i a la publicació en paper. Aquest any la guanyadora ha sigut l’alumna Lidia Rosales.

Etiquetes

Comentaris

Trending