La Fundació Nostra Senyora de Meritxell creix i ja atén unes 600 persones

De moment, no tenen notícies sobre l’auditoria sobre l’eficàcia i l’eficiència dels serveis sociosanitaris, tot i que ha recordat que cada dos anys passen controls de qualitat

Un usuari de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell al Parc Inclusiu
Un usuari de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell al Parc Inclusiu

Una cinquantena de persones més és el que atén ara la Fundació Nostra Senyora de Meritxell respecte a fa gairebé un any. En concret, són uns 600 usuaris els que requereixen alguns dels seus serveis. D'altra banda, encara estan a l'espera de l'auditoria sobre l'eficàcia i l'eficiència dels serveis sociosanitaris que impulsa l'executiu.

"Ens anem fent cada cop més grans" ha assegurat la directora de la Fundació Nostra senyora de Meritxell, Celine Mandicó. En el darrer any, aproximadament, han incrementat les persones que requereixen els seus serveis en una cinquantena. Segons ha detallat, ara "estem al voltant de les 600 persones".

Per donar els diferents serveis, com ha especificat Mandicó, s’ajuden de 340 professionals que vetllen per “donar resposta a les necessitats a les persones que atenen i sobretot, els seus desitjos, interessos i la seva voluntat de com volen viure”.

La directora del centre, Celine Mandicó fent la visita a Xeridell aquest dimecres.

Relacionat

A la fundació de Meritxell no li preocupa l’auditoria que hauran d’afrontar els seus serveis

D’altra banda, l’auditoria sobre l’eficàcia i l’eficiència dels serveis sociosanitaris que impulsa el Govern i que, entre altres, es realitzarà també a la Fundació Nostra Senyora de Meritxell, encara està en ‘stand-by’ i és que com ha confirmat la seva directora, “de moment, no han pres contacte amb nosaltres”. Tot i això ha volgut recordar que “la fundació, per la seva llei, passa auditories de qualitat cada dos anys”. Els resultats d’aquestes, han estat, en tot cas, satisfactoris.

En tot cas, per Mandicó aquesta auditoria serviria per millorar tots els serveis que ofereixen. Com tot, el model evoluciona. Actualment, com ha puntualitzat, utilitzen un model d’atenció integral centrada en la persona, però que ha d’obrir-se també a les famílies.

Comentaris

Trending