Dues psiquiatres externes avaluaran la qualitat dels programes d’Autea

L’entitat encarrega l’auditoria de la iniciativa sobre oci i lleure per a majors d’edat amb TEA a l’ex-cap del servei de Salut Mental Gemma Garcia

Gemma Garcia Parés.
Gemma Garcia Parés. ARXIU

La psiquiatra i ex-cap del servei de Salut Mental Gemma Garcia serà una de les dues avaluadores externes a qui Autea ha encarregat el control de qualitat dels programes que impulsa. L’altra especialista que farà avaluacions és la també psiquiatra Maria Giró.

Garcia Parés avaluarà la qualitat del programa d’oci i lleure per a joves majors d’edat amb trastorn de l’espectre autista (TEA), que actualment compta amb catorze usuaris, i Giró avaluarà la qualitat del programa d’atenció centrada en la família, ‘Suport a casa 6 i 12 anys’, amb 17 famílies usuàries i el programa d’oci i lleure per a infants i adolescents amb TEA, que compta amb 6 usuaris. Amb la incorporació d’avaluadors  externs, l’entitat assegura refermar “l’aposta per la millora contínua i la qualitat del programes que desenvolupa”.

La comissió de qualitat d’Autea està formada per Pau Gomes, Pedro Alberca i Inés Martí, membres de la junta directiva i per Carolina Pastor, neuropsicòloga i responsable de coordinació dels programes d’Autea. L’objectiu de la comissió és treballar per acreditar la qualitat dels  programes per una entitat especialitzada en autisme i amb una reputada trajectòria com és la  National Autística Society (NAS). Una acreditació amb la que ja compta el programa Joves en Inclusió de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra, i que es va impulsar i finançar des d’Autea.

Comentaris

Trending