La Creu Roja Andorrana visita a 102 persones dependents que pateixen aïllament i solitud

L’entitat solidària i els seus voluntaris, en col·laboració amb escoles i diferents empreses i organitzacions, està duent a terme diverses iniciatives de cara a Nadal

La visita al Pare Noel organitzada per la Creu Roja Andorrana i CM Experience
La visita al Pare Noel organitzada per la Creu Roja Andorrana i CM Experience Creu Roja Andorrana

La Creu Roja Andorrana està participant en tot un seguit d’accions solidàries en col·laboració amb diverses organitzacions per tal de fer arribar l'esperit nadalenc allà on enguany  el dia a dia ha estat més difícil. Així doncs, s’han preparat 102 visites a domicili a persones dependents que pateixen aïllament i solitud, així com una visita al Pare Noel a la Borda Cremat per a les famílies beneficiàries de la botiga solidària de l’entitat, entre altres coses.

Respecte a les visites als domicilis de persones dependents, la iniciativa s’ha realitzat amb el suport d’un grup de voluntaris i tècnics de l’entitat i amb la col·laboració del Servei d’Atenció Domiciliària del Ministeri d’Afers Socials. Concretament, s’estan recorrent els diferents habitatges amb el desig de compartir uns instants i lliurar una postal elaborada per alumnes de secundària de les escoles andorranes, entre altres obsequis.

Com a cloenda del 40è aniversari del naixement de l’entitat, aquest dilluns s’estrena un espot a Andorra Televisió dedicat als voluntaris i els col·laboradors de la Creu Roja Andorrana

D’altra banda, la Creu Roja ha organitzat una activitat destinada a les famílies amb nadons i infants beneficiàries de la Botiga Solidària de la Creu Roja per visitar el Pare Noel a la Borda Cremat, al Coll de la Botella. En aquest sentit, les persones que complien aquestes condicions i que a més disposen de vehicle propi -necessari per poder fer l’activitat- són 10. El passat cap de setmana, algunes d’aquestes famílies han baixat amb raquetes de neu a la cabana del Pare Noel i han tornat amb buggies fins on tenien els vehicles estacionats. L’esdeveniment altruista ha estat iniciativa de l’empresa d’activitats a la natura CM Experience.

En la mateixa línia, s’ha enviat una carta als beneficiaris del servei de Teleatenció Domiciliària (TAD), del programa Sempre Acompanyats (SA) i del transport sociosanitari (TSS) -que sumen un total de 523 persones-, la qual inclou una felicitació del president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, i una postal amb temàtica nadalenca confeccionada manualment per 180 alumnes del British College.

Finalment, com a cloenda del 40è aniversari del naixement de la Creu Roja Andorrana i en reconeixement a la “inestimable tasca” que fan els voluntaris, aquest dilluns s’estrena un espot a Andorra Televisió dedicat a aquest col·lectiu i a totes aquelles persones que “en una època molt difícil, amb petits gestos, han fet que sigui un any ple de solidaritat”.

Comentaris

Trending