La CASS està preparada per implantar el tercer pagador generalitzat

L'anterior Consell d'Administració de la parapública ja va enviar un informe favorable al Govern i estan pendents de la voluntat política

Comentaris

Façana de la CASS.
Façana de la CASS. Altaveu

La presidenta del Consell d'Administració de la CASS, Montserrat Capdevila ha afirmat aquest dijous que la parapública està preparada per implantar el tercer pagador generalitzat. Ha explicat que el sistema informàtic està preparat per prestacions i s'haurien d'adaptar per als col·lectius. En aquest sentit, ha recordat que l'anterior Consell d'Administració ja va enviar un informe favorable al Govern i estan pendents de la voluntat política. Capdevila ha deixat clar que no suposaria cap problema econòmic.

Aquesta figura ja s'implanta al metge referent, hospitalitzacions i a les 5.000 persones que tenen el 100% de reemborsament. Tot i això, cal recordar que el ministre de Salut, Albert Font, sí que ho va anunciar fa dues setmanes per la gent gran de cara a la tardor però va descartar ampliar-ho a tothom, tal com proposava el Partit Socialista (PS).Amb el tercer pagador, l’assegurat abona des del primer moment només la part que li correspon.

La directora de la CASS, Joaquima Sol ha detallat que entre les 5.000 persones amb el 100% de reemborsament hi ha joves, famílies amb dificultats econòmiques, jubilats o  beneficiaris de pensions de solidaritat o de discapacitat.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending