Alerten que els casos de ‘bullying’ van a l’alça al Principat

L’Associació per la Defensa del Jovent en Risc d’Andorra posa en marxa una campanya, especialment a les xarxes socials, per fer visible un dels problemes que creuen que es poden convertir en una xacra al Principat

Una referència a la primera història per fer visible el 'bullying'.
Una referència a la primera història per fer visible el 'bullying'. ARXIU

L’Associació per la Defensa del Jovent en Risc d’Andorra ha posat en marxa una campanya, especialment a través de les xarxes socials, amb l’objectiu de fer visible un problema que consideren que van malauradament a l’alça al Principat i que poden acabar convertint-se en una xacra: el del ‘bullying’. L’entitat assegura que cada dia que passa rep alertes de situacions que es podrien emmarcar en l’assetjament juvenil.

La presidenta de l’associació, Sandra Cano, ha remarcat la importància de “visualitzar” un problema que clarament és creixent segons les dades de què disposa l’entitat, que intenta donar suport o buscar les vies per trobar el suport per als afectats i per a les seves famílies. El primer de tot, segons Cano, és fer entendre què és i que suposa l’assetjament que es vol denunciar, ja que no es poden normalitzar certes conductes o situacions.

D’aquí que tots els testimonis que s’ofereixin, segons Cano, seran persones del país, ja siguin afectats directes, testimonis d’assetjaments, familiars de persones assetjades i altres. El primer testimoni és el de Sylvette Balboa, que va acabar deixant l’escola arran de l’assetjament que patia per part d’altres companys de classe.

Comentaris (9)

Trending