Consellers generals fan “pedagogia” al Congrés sobre la realitat andorrana

Els parlamentaris s’han reunit amb els diputats membres de la mesa i de la comissió mixta per a la Unió Europea pensant en les negociacions per l’acord d’associació

Un instant d'una de les reunions mantingudes a Madrid.
Un instant d'una de les reunions mantingudes a Madrid. Consell General

Una delegació del Consell General ha viatjat aquest dimecres a Madrid. Allà s’ha reunit amb la mesa del congrés, així com també amb els portaveus de la comissió mixta per a la Unió Europea. L’objectiu de la trobada ha estat fer “pedagogia” sobre les particularitats d’Andorra. Sobretot, pensant en el procés de negociació en marxa amb l’organisme comunitari per establir un acord d’associació.

El grup de consellers generals estava format per les demòcrates Berna Coma i Mònica Bonell, els socialdemòcrates Pere López i Judith Salazar aixi com pel liberal Ferran Costa i Carles Naudi, de Ciutadans Compromesos. A la reunió també hi ha assistit l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu.

La trobada s’ha mantingut, per un costat, amb els membres de la mesa del Congrés. Per l’altra, també amb els diputats membres de la comissió mixta per a la Unió Europea. La trobada, segons ha explicat Costa a través del seu compte de Twitter, ha servit per “fer la pedagogia necessària per fer entendre la realitat d’Andorra”. En aquest sentit, ha qualificat de “profitoses” les trobades, que han servit per “explicar de primera mà la realitat del pais als nostres homòlegs espanyols”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending