Usuaris de l’administració tributària reclamen més personal per evitar llargues cues

Molts dels obligats tributaris, tot i tenir cita, poden arribar a haver d’esperar-se entre una hora i una hora i mitja per simples gestions i els genera malestar veure diversos taulells buits sense funcionaris treballant

Instal·lacions de l'administració tributària.
Instal·lacions de l'administració tributària.

Usuaris de l’administració tributària reclamen que es doti de més personal l’agència per evitar les llargues cues, que poden superar l’hora d’espera tot i haver sol·licitat una cita prèvia, per fer gestions que es consideren senzilles, de pocs minuts en molts casos. Les esperes es fan molt llargues més encara, asseguren alguns dels afectats, quan es veuen taulells buits, sense funcionaris i, per tant, sense que es pugui atendre ningú i accelerar el procés.

Aquesta situació fa dies que passa però des de la prefectura del departament es considera que està dimensionat per la immensa majoria de l’activitat ordinària, encara que és cert que hi pot haver moments de puntes de feina. De fet, ara ja no es donen noves cites, segons alguns usuaris, per fins d’aquí quinze dies. Tot plegat porta a pensar que caldria, almenys, uns equips de reforç perquè seguint el calendari fiscal, es pugui donar un major i més eficient servei. I que integrants d’aquest equip puguin mobilitzar-se en moments encara més puntual d’embús del servei.

Comentaris

Trending