Les obres del viaducte del carrer Doctor Vilanova fan mantenir la jornada intensiva a Tràmits

Els treballs de substitució de les bigues fa recomanable que l’edifici de Govern estigui desallotjat tantes hores com sigui possible i les tasques més complexes es faran per les tardes

Obres al viaducte del carrer Doctor Vilanova.
Obres al viaducte del carrer Doctor Vilanova. Toni Solanelles

Els treballs de substitució de les bigues del viaducte del carrer Doctor Vilanova, que s’han d’intensificar els propers dies, han portat el Govern a decidir que fins a final de mes es mantingui l’atenció al servei de Tràmits de l’edifici administratiu de Prat de la Creu en l’horari d’estiu, és a dir, entre les 8 del matí i 2/4 de 3 de la tarda. Els funcionaris faran horari intensiu fins al 29 de setembre perquè així totes les tardes quedi totalment desallotjat l’edifici.

Serà quan l’edifici estigui buit quan s’intensificaran els treballs de substitució de les bigues, que esdevé una feina delicada i de cert risc. Segons que ha informat el ministre portaveu, Guillem Casal, el personal ja ha estat informat a través del departament de Funció Pública que s’haurà de fer una jornada ininterrompuda i finalitzar-la a les 3 de la tarda. Habitualment l’horari d’estiu finalitza el primer dia laborable després de Meritxell, enguany seria el dilluns 11, però en aquesta ocasió s’allarga fins al dia 29 de setembre.

Comentaris (3)

Trending