Confirmats vuit directors que ja tenien responsabilitats a l’administració la passada legislatura

Sergi Nadal suma les competències de comerç -com ara consum i combat de l’intrusisme- a les atribucions que ja tenia en matèria de turisme

Sergi Nadal dirigirà Turisme i Comerç.
Sergi Nadal dirigirà Turisme i Comerç. SFGA

La ‘nova administració’ va configurant les seves línies de comandament, encara que sempre poden estar subjectes a canvis, com és el cas de les direccions d’Educació, que ja fa alguns dies que es van confirmar momentàniament fins el tàndem que configuren Ladislau Baró i Josep Anton Bardina decideixin les renovacions a fer. Ara, s’han confirmat vuit direccions, sobretot el matèria financera, que ja tenien responsabilitats la passada legislatura.

Amb tot, l’única modificació relativament significativa es dona al ministeri de Turisme i Comerç. La suma d’aquests dues departaments en una mateixa cartera, la que dirigeix Jordi Torres, fa que l’històric director de Turisme, Sergi Nadal, esdevingui també ara director de Comerç, tenint així atribucions en matèria, per exemple, de consum o de combat de l’intrusisme. Aquestes matèries estaven sota el comandament, la legislatura passada, de Josep Pujol.

La resta de directors confirmats (i publicitats a través del BOPA d’aquest dimecres) són Alexandre Cucurella (Registres Jurídics i Econòmics), Carles Ferreira, (Tributs i de Fronteres); Marta Boquera (Afers Jurídics i Recaptació); Josep Xavier Jiménez (director adjunt d’Inspecció Tributària); Judith Jorge (directora adjunta de Duana i Recursos Humans); Tiago José Rodrigues (Pressupost i Patrimoni) i Laura Vilella (Ocupació i Treball).

Comentaris (2)

Trending