El CFPA trasllada al ministeri la inquietud per les diferències salarials de les noves promocions

El sindicat alerta que es tracta d’una “discriminació” que afecta els agents arribats al cos a partir del 2017 i que genera preocupació malestar entre els policies

Comentaris

Un instant de la reunió entre representants del CFPA i Lara Vilamala
Un instant de la reunió entre representants del CFPA i Lara Vilamala

Representants del Col·lectiu de Funcionaris de la Policia (CFPA) van mantenir divendres una reunió amb la secretària d’Estat de Funció Pública, Lara Vilamala. Durant la trobada, un dels temes centrals abordats ha estat la necessitat de trobar solucions a les disfuncions salarials, un problema que ja es va formular ara fa uns dies a la nova ministra, Trini Marín. Es tracta d’un afer que, alerten genera inquietud i malestar dins del cos.

En concret, hi ha preocupació per aquestes diferències salarials i el que es considera una “discriminació” amb els agents incorporats al servei a partir del 2017. Marín, segons s’assegura des del CFPA, es va mostrar disposada a reunir-se amb els màxims responsables del cos per obtenir tota la informació necessària. La trobada amb Vilamala va servir per “analitzar i concretar les inquietuds i el malestar existents al cos, així com per detallar-ne possibles solucions”.

La secretària els va avançar que “aviat es passarà una comunicació sobre les regularitzacions de salari pendents, així com del càlcul del preu/hora estipulat”. També “s’informarà sobre les dilacions constatades per part del ministeri en les sol·licituds efectuades des del CFPA referents al complement específic quant a la remuneració de les anomenades funcions permanents”.

Segons s’assegura des del CFPA des del ministeri hi ha “la ferma voluntat” per solucionar aquest problema i “seguir una estreta via de col·laboració”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending