La CASS espera resoldre en breu el problema amb les receptes de fisioteràpia

El departament de prestacions de la parapública admet “un lleuger retard en la tramitació de sol·licituds per raons d’organització interna”

Una imatge de la façana de la CASS.
Una imatge de la façana de la CASS. Toni Solanelles

El departament de prestacions de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha admès que hi ha “un lleuger retard en la tramitació de sol·licituds” dels fisioterapeutes que fa que no es puguin generar els codis necessaris que permeten als professionals de la matèria cobrar als pacients els tractaments que els hi fan. En tot cas, la CASS espera resoldre en breu la situació i que els fisioterapeutes no tinguin els inconvenients que estan tenint des de fa setmanes.

La CASS, segons les fonts oficials consultades, ha explicat que el retard és degut a “raons d’organització interna” que poden ser resoltes “en molt curt termini” de temps. Alhora han recordat que aquesta circumstància de cap manera afecta el tractament dels pacients, un fet, han reiterat les fonts del col·lectiu de fisioterapeutes consultades, que mai no s’ha posat en dubte des dels professionals afectats.

Un professional de la fisioteràpia fent la seva feina.

Relacionat

Clam dels fisioterapeutes contra la CASS per la gestió de les receptes, que els dificulta cobrar

Amb tot, però, aquestes mateixes fonts han recordat que el que no pot ser que ara es digui que la situació es pot resoldre en un termini curt de temps “quan fa setmanes que dura, la CASS ho sap i s’ha espolsat les puces de sobre, en algunes ocasions, tan malament com ha sabut”. Alhora, remarquen que les raons internes -“que vol dir que hi ha gent de baixa o de vacances”, han remarcat els consultats- no poden anar en perjudici dels prestadors de serveis.

Finalment, des de la CASS s’ha remarcat que les tramitacions ja no es fan actualment a través del fax sinó que tot el procediment s’articula via correus digitals, encara que certament, a posteriori, els empleats de la parapública han de fer tot un procediment pràcticament manual abans de generar els codis que permeten fer la facturació corresponent.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending