Què tenia aquell maleït frankfurt?

La noia hospitalitzada en estat crític a l’UCI va caure en rodó poc després de menjar-se una salsitxa en el marc d’una mena de competició que es feia a la discoteca on hi va haver l’incident

La noia de 22 anys i veïna d’Escaldes que roman ingressada a l’hospital des de la matinada de dissabte va menjar un frankfurt just abans de caure desplomada, de perdre el coneixement arran d’una aturada cardíaca. Tots els testimonis presents a l’espai de la discoteca on estava la jove haurien coincidit en afirmar que el defalliment es va produir just després d’ingerir l’esmentada salsitxa en el marc d’una mena de competició que es duia a terme al local. La policia investiga el cas. La jove es troba en estat crític.

Segons les diverses fonts consultades, cap altra persona que es trobava en el local no va patir cap dolença de les característiques experimentades per la noia hospitalitzada. Ni amb caràcter lleu. Com a mínim una amiga de la noia hauria participat en el mateix repte. Ara bé, l’Altaveu no ha pogut confirmar si aquesta segona noia també va ingerir la salsitxa o no. En tot cas, no va tenir cap efecte. També queda clar, segons les fonts consultades, que la jove afectada ni havia begut alcohol en excés ni havia pres cap droga.

Una imatge del rètol lluminós de l'hospital.

Relacionat

La policia investiga què va ingerir la noia just abans de caure desplomada a la ‘disco’

Per tant, una primera pregunta que es fan els investigadors és: què tenia aquell frankfurt. Això, sempre que la salsitxa en qüestió fos l’origen del desmai fulminant que va patir la noia, traslladada -vers les 2 de la matinada, sense que la discoteca aturés en cap moment la seva activitat- pels vigilants de seguretat a l’exterior del local per poder ser tractada. O, almenys, perquè allí, una vegada que hi van arribar els serveis d’emergència mèdica, poguessin mínimament reanimar-la. Just per traslladar-la fins l’hospital on durant hores va estar al Servei d’Urgències mentre se li feien les proves escaients.

L'oci nocturn és ara per ara l'únic sector d'activitat tancat del tot.

Relacionat

Un jove detingut en un conat de baralla a l’exterior d’un local d’oci nocturn

A primera hora del matí va acabar ingressant a la unitat d’intensius (UCI) on, almenys aquesta nit, continuava. Les proves analítiques seran determinants. Hi ha molts interrogants que els científics hauran de mirar de resoldre. S’haurà de determinar quin efecte han pogut tenir altres elements de l’esfera íntima i privada de la noia, com ara que tingués una patologia prèvia o la possibilitat que arran de la seva activitat esportiva alguns suplements vitamínics o similars que pogués prendre li haguessin pogut fer un efecte advers. Però ara per ara, i més enllà de la preocupació per l’evolució mèdica i vital de la noia, el martellet que no deixa de picar al cap dels investigadors i de molts amics i coneguts és: què tenia aquell maleït frankfurt?

Etiquetes

Comentaris (18)

Trending