Un jove detingut en un conat de baralla a l’exterior d’un local d’oci nocturn

Una noia que estava a la mateixa discoteca va haver de ser reanimada pels equips d’emergència sanitària després de caure desplomada a l’interior de l’establiment i queda ingressada a l’UCI de l’hospital

L'oci nocturn és ara per ara l'únic sector d'activitat tancat del tot.
L'oci nocturn és ara per ara l'únic sector d'activitat tancat del tot. ARXIU

Un jove de dinou anys ha estat detingut aquesta matinada a l’exterior d’un local d’oci nocturn de la capital arran de l’enfrontament que ha protagonitzat amb agents de la policia després que aquests haguessin d’intervenir per un conat de baralla. De fet, ha estat una nit relativament moguda, segons que han explicat diverses fonts, i diverses patrulles han hagut d’acudir a avisos per altercats especialment a la zona de Santa Coloma.

Per la rellevància de la detenció, el cas més greu s’hauria produït vers 2/4 de 4 de la matinada a l’exterior d’un local de la zona del vial del Pobladó. La policia hauria estat advertida que hi podria haver una baralla en aquell indret i els agents s’han desplaçat cap al lloc com abans havien hagut d’acudir en un altre local d’oci nocturn, en aquest cas al tomb del carrer Doctor Vilanova.

Quan els agents han arribat al punt en el qual hi havia un inici de batussa, la seva presència hauria dissuadit la situació. Els policies han fet una mena de control preventiu i un dels presents, un jove de dinou anys, se’ls hauria encarat, resistint-se al control i fent cas omís a les instruccions policials. Davant aquest fet, els funcionaris han acabat detenint el nou per un delicte contra la Funció Pública i desobediència i resistència.

SENSE CONSTANTS

Una hora i mitja abans, una altra patrulla de la policia també s’ha hagut d’aturar al mateix lloc, més o menys. Però en aquest cas per una altra situació. Segons alguns testimonis, una jove que estava en una de les zones del local s’hauria desplomat. Un dels vigilants de l’establiment l’hauria evacuat ràpidament a l’exterior mentre s’avisaven els serveis sanitaris. Segons les fonts consultades, en algun moment s’ha presagiat la tragèdia.

Efectius sanitaris dels bombers i del SUM han acudit al lloc per atendre la noia, que en un primer moment altres assistents a la discoteca veient sense pols, inconscient. Hauria estat víctima d'una aturada cardíaca. Els equips d’emergència mèdica van reanimar la jove -de 22 anys- i la van traslladar cap al centre hospitalari. Segons fonts mèdiques, encara aquest matí estava al Servei d’Urgències pendent de proves per determinar el diagnòstic.

Encara que la primera hipòtesi seria que hauria sofert un desplom producte de la ingesta d’alcohol, es volien descartar altres possibles causes. Des de mescles inadequades a possibles alteracions físiques que s’haguessin agreujat amb el consum d’alcohol. En tot cas, les fonts mèdiques consultades han assegurat que una vegada es tingués clar el diagnòstic, la noia, en coma induït, queda ingressada a l’UCI per fer-ne el seguiment.

Comentaris (8)

Trending