El senyal més SOTPrenent

L’error dels operaris que havien de pintar a terra un STOP ha acabat convertint-lo en SOTP, per astorament i somriure de vianants i conductors

Sorpresa entre els vianants i els conductors que passaven aquest migdia per la zona de l’estació d’autobusos. Un senyal pintat a terra els desconcertava. Els operaris, evidentment, han comès un error a l’hora d’ordenar les lletres que havien de formar l’STOP per accedir a la instal·lació. Per descuit, ha acabat sent un “SOTP”.

No es pot negar que l’astorament de molts dels que han vist el senyal ha estat important. Queda clar que l’error ha arribat a l’hora d’ordenar les quatre lletres que formen la paraula. I, al final, ha acabat quedant d’aquesta forma. No cal dir que ha aixecat més d’un somriure a qui voltava per la zona d’accés dels vehicles a l’estació nacional d’autobusos.

Tot s’ha de dir, per molt que pugui semblar estrany, no es tracta pas d’un cas aïllat. Una ràpida recerca per internet demostra que aquesta equivocació no és pas única al Principat. Al contrari, operaris d’altres llocs han comès errors similars. També cal dir que el senyal, malgrat tot, haurà de ser obeïda pels conductors. L'errada ha estat ràpidament solucionada i tot ha quedat en una anècdota.

WhatsApp Image 2022 06 10 at 2.09.34 PM
El senyal, vist des d'un dels edificis pròxims.

La patinada ha estat advertida i al cap d’una estona s’han posat mans a l’obra per solucionar-ho. En poc temps, han aconseguit resoldre l’equivocació i, ara sí, posar correctament les lletres per formar la paraula STOP. Cap a les tres de la tarda, ja estava el senyal definitiu. Ara bé, no han pogut evitar les bromes i els comentaris sobre la situació.

WhatsApp Image 2022 06 10 at 3.02.03 PM
El senyal, ja correcte.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending