El policia que surt cap a treballar i es troba el veí preparant una ‘ratlla’ al portal de casa

Agents del cos van acabar detenint l’home, que producte de l’embriaguesa estava provocant una mica d’aldarull a l’entrada de l’edifici, fins que el funcionari de paisà li va fer passar tota la ‘tonteria’ 

Com altres dies, anava a treballar. Poc després de les 6 del matí d’aquest dissabte. Es dirigia cap al lloc de treball. Però el comportament d’un veí al portal de l’edifici on viu li va cridar l’atenció. De fet, el veí en qüestió era el que cridava. Aparentment sota els efectes, com a mínim, de l’alcohol, estava fent un soroll excessiu per les hores que eren. I aquí vindria el desllorigador de tot plegat.

El lloc de treball cap al qual es dirigia el veí que es disposava a sortir de casa era el despatx central de policia. En efecte, es tractava d’un funcionari del cos d’ordre. I el veí, d’entrada, al reclam del policia -de paisà, clar- de què fes el favor de callar, de deixar de cridar. Que es comportés, lluny de frenar encara es va enervar i es va enfilar més. Però li va durar poc la ‘tonteria’.

Al policia li va semblar veure una pols sospitosa. I sospitar va ser el que va fer. En conseqüència, va deixar de ser el veí per presentar-se com a policia. A l’embriagat alterat li van baixar els fums ràpid, segons les fonts. De fet, li va agafar el cangueli de forma veloç. En efecte, intentava preparar-se, a la seva manera, una ‘ratlla’ de cocaïna.

En fi, que l’agent encara fora de servei però ara ja identificat com a tal, va fer el control del veí i va alertar els companys que acudirien a la crida i acabarien detenint l’home per una temptativa de consum en espai públic. De ben segur no li tornaran a venir ganes de fer-se cap ‘ratlla’ al portal de l’edifici de casa. I quan torni a veure el veí… El veí policia, és clar.

Comentaris (4)

Trending