El passavolant que fa vida dins el seu Skoda

La policia ha hagut d’intervenir aquest dimarts -sota el pont del túnel dels Dos Valires- per tercera ocasió com a mínim des de principi de juliol per foragitar un home italià de 29 anys que roda pel país, especialment a la Massana, tot sovint mostrant símptomes evidents d’embriaguesa

Pel que sembla, es resisteix a marxar d’Andorra. I si l’acompanyen avui, demà torna. Li ha agafat estima al Principat, especialment a la Massana, i fa vida en el seu Skoda. Com a mínim, hi sol viure. La resta del dia no està massa clar què fa. Beure, segur. La policia ha hagut de dur a terme aquest dimarts com a mínim la tercera intervenció des de principi de juliol per controlar i foragitar un home de mala vida que roda pel Principat sense ofici ni benefici.

Tot just fa un mes, agents de la policia el van haver d’auxiliar després que alguns veïns del capdamunt de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes advertissin que hi havia un home que intentava pujar en una bicicleta i cada pocs metres queia. I mirava de tornar a pedalar i tornava a caure. Quan els agents van acudir sobre lloc, l’home ja no anava damunt la bici. Sols l’acompanyava.

La detenció l'ha practicat la policia.

Relacionat

Si beu… no vagi en bicicleta

Els funcionaris van comprovar que l’estat d’embriaguesa de l’home era evident i el van convidar a anar a dormir la mona. Aquesta és només una de les actuacions policials que hi va haver en relació amb aquest home, de 29 anys i de nacionalitat italiana del qual ben poca cosa ha transcendit. Després de l’incident de la bicicleta, se’l tornaria a enxampar en una altra ocasió.

Patrulles de policia s’han mobilitzat per l’avís d’uns veïns d’Anyós que els feia mala espina un cotxe que feia un parell o tres de nits que es trobava estacionat, almenys de nit, sota el pont del túnel dels Dos Valires

Aquesta, estirat en un racó de l’avinguda Sant Antoni de la Massana. Quan els agents, alertats, li van anar a demanar comptes, va explicar que havia punxat amb la bicicleta i estava aprofitant per descansar una miqueta. Novament, el ferum d’alcohol el delatava. Però ell, cada vegada que l’han anat a cercar, a exposat una justificació nova. Una excusa.

Avui, un parell de patrulles de policia s’han tornat a mobilitzar davant l’avís d’uns veïns d’Anyós que els feia mala espina un cotxe que feia un parell o tres de nits que es trobava estacionat, almenys de nit, sota el pont del túnel dels Dos Valires, a prop d’una planta de producció de formigó. A més, els veïns avisaven que els assemblava haver vist que algú dormia dins el vehicle.

Quan els agents han arribat al lloc, poc abans del punt del migdia, no es podien creure a qui es trobaven. O potser sí. L’home de les borratxeres i dels incidents de bicicleta estava entre dormint i passant la moto dins el seu Skoda. Un Skoda alemany, per cert. Nou control i nova ordre de foragitament. Fins a la propera ocasió.

Comentaris (2)

Trending