Si beu… no vagi en bicicleta

La policia va haver d’intervenir per evitar que un home visiblement begut continués intentant circular en bicicleta, després d’anar vàries vegades a terra

Amb alcohol al cos, no s’ha d’agafar el cotxe. Bé, de fet, ni cap altra mena de vehicles. Ni tan sols una bicicleta. Així li va haver de fer saber la policia a un home que aquest dimarts a la nit va provocar l’astorament dels veïns de l’avinguda Fiter i Rossell en el seu intent de circular, no amb gaire èxit. Al final, l’advertència va ser suficient i va marxar cap a casa... a peu.

Passaven pocs minuts de les onze de la nit. L’escena, com a mínim, va causar sorpresa, per no dir alguna cosa més, entre qui la va veure. L’home en qüestió intentava circular en bicicleta. Ho intentava. I poc més. No ho aconseguia. Cada dos per tres anava a terra. El seu estat etílic era evident, segons els testimonis.

Els veïns que contemplaven l’escena, molts d’ells, van decidir que calia trucar la policia. I així ho van fer. Cap a les 23.18 es va rebre l’avís i una patrulla es va apropar al lloc. Allà, i segons les fonts consultades, el van trobar.

Llavors, no anava ja en bici. Algunes fonts indiquen que després de l’enèsima caiguda. Els agents van procedir, doncs, a parlar amb ell. Li van fer veure que no es trobava en condicions per voler muntar en el vehicle. No el van detenir ni multar, entre altres coses perquè no el van veure sobre el vehicle.

Fos per la recomanació dels agents, fos perquè havia après la lliçó a base de cops, l’home va rectificar. Va continuar el camí, sí; en aquest cas, caminant, durant la bicicleta agafada amb les mans. Més seguretat... per als vianants i també per a ell.

Comentaris

Trending