Una manotada al cul d’autor desconegut

El Tribunal de Corts absol d’un delicte d’assetjament sexual un home jutjat fa un mes i mig per haver suposat tocat les natges a una altra clienta de la discoteca ara ja desapareguda on van coincidir una nit de fa més de cinc anys

Si hi va haver manotada al cul, quedarà impune. El Tribunal de Corts ha absolt d’un delicte d’assetjament sexual un resident de 36 anys ara que va ser jutjat fa un mes i mig per haver presumptament tocat les natges d’una altra clienta de la discoteca en la qual van coincidir la nit del 14 de març del 2018. La noia, tan coneguda com el noi per la seva conflictivitat en les nits andorranes, va plantar un carxot a l’acusat com a suposat resultat de la manotada prèvia.

Durant la vista, ni tan sols el porter del local d’oci nocturn que hi havia hagut a l’avinguda del Fener d’Escaldes que suposadament ho havia presenciat tot plegat no va pas poder confirmar que hagués existit el cop de palmell famós. Parlava de referències. Del que havia explicat la noia. Sí que va poder confirmar el vigilant un intercanvi d’insults i alguns retrets. Potser algunes paraules altisonants que, enutjat, l’home que havia rebut el mastegot de part de la noia va deixar anar. I que ara li ha valgut una condemna mínima. Absolt d’assetjament sexual, condemnat per un delicte d’amenaces condicionals a un mes d’arrest nocturn condicional. Lluny dels sis mesos que pretenia la fiscalia i no pas només nocturns.

En fi, un mini altercat que judicialment ha durat cinc anys a resoldre’s. I una maquinària legal per una discrepància de discoteca entre dues persones que, això sí que ho recordava el vigilant, anaven força passades d’alcohol. Era també habitual quan una i l’altra sortien. De fet aquell març de fa cinc anys es van interposar denúncies creuades i en una coincidència posterior van acordar que tot havia estat una ‘tonteria’ i que retirarien les denúncies i tot plegat acabaria a millor vida.

La discoteca on van passar els fets ja no existeix.

Relacionat

Una nit ‘tonta’ la pot tenir qualsevol

Es van intercanviar uns quants missatges i unes quantes bones intencions. Però no es van posar d’acord en quin seria el primer de deixar estar la denúncia interposada contra l’altre. Per tot plegat el cas, allò que “una nit ‘tonta’ la pot tenir qualsevol” com es va dir durant el judici, ha acabat arribant davant el Tribunal de Corts. I ha acabat amb una absolució per l’acusació d’assetjament sexual i una condemna testimonial per unes amenaces de borratxera.

Comentaris

Trending