Oh là là AAAAA

Una part de l’Stop Lab de Prat de la Creu treballa exclusivament per realitzar les proves TMA als turistes francesos amb la previsió d’un increment de “visitants” de cara al proper cap de setmana

Obrir la boca i treure la targeta. En qüestió de pocs segons, el tràmit es completa i l’activitat turística continua. A 40 euros per prova, és clar, però amb prou èxit. L’Stop Lab de Prat de la Creu ha fet durant el dia d’avui 34 TMAs als diferents turistes francesos que s’han apropat per poder presentar, en la seva tornada a França, el resultat de l'anàlisi. Durant el cap de setmana, s’espera que la xifra de sol·licituds s’incrementi considerablement.  

Encara que en algun moment calia fer cua, avui, el volum de gent no ha estat exagerat. I la mesura es valora bé. Agrada. En ser preguntats, els francesos asseguren que és una bona eina per evitar el confinament domiciliari. “Al nostre país anem de la feina a casa i de casa a la feina. És veritat que allà ens fan la PCR de manera gratuïta, però tenint en compte el cost de la mateixa prova en un laboratori privat, no considerem que els 40 euros siguin abusius”, ha explicat una parella.  

Proves a l''stop lab' de Prat de la Creu.

Relacionat

Primers TMA ‘turístics’ a l’stop lab de Prat de la Creu, que continuarà sent l’únic

Un altre matrimoni, aquest una mica més negatiu –tot s’ha de dir- ha afirmat que “no ens agrada haver de fer-nos una TMA per viatjar, però és el que cal fer. Òbviament seria millor si fos gratuïta, però 40 euros és un preu raonable. És una bona idea per poder gaudir una mica, per sortir de França i desconnectar del dia a dia”.  

La jornada d’avui ha estat des de les 10:00 del matí i fins a les 15:45 de la tarda, però demà l’horari començarà a les 8:00 hores. Gairebé vuit hores de treball continuat per garantir visitants, obtenir els resultats de les proves i enviar-los per correu electrònic. No és la solució definitiva, però, aparentment, funciona.  

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending