L’“infern” després de l’accident de l’Aston Martin

El ‘youtuber’ assegura que es troba en estat de shock i que deixarà les xarxes socials per un temps per a recuperar-se psicològicament

“Imagineu tenir un somni des de petits, estar treballant tota la vida per aconseguir-lo i quan ho tens, tirar-lo a la brossa”. Després de l’accident de dissabte, el ‘youtuber’ propietari de l’Aston Martin sinistrat a la cruïlla d’Erts assegura estar patint un vertader “infern”. Ho ha expressat a un vídeo, en el qual s’ha dirigit directament als seus seguidors per fer-los saber que “estic viu, he tornat a néixer”.

El ‘youtuber’ s’ha mostrat altament afectat durant els set minuts de durada del vídeo, un dels més curts del seu canal. En aquest temps, ha explicat el que va passar a l’accident, refermant que va ser a causa d’un animal a la carretera. A més, ha explicat que “en cap moment anava altament perjudicat per l’alcohol, no havia begut res”, tot i que té una denúncia administrativa per haver donat positiu a la prova d’alcoholèmia. L’explicació que ha donat és que les mesures són diferents a Espanya i Andorra, “el que aquí són 0,5 a Espanya són 0,2”. Per donar èmfasi a les seves afirmacions, ha adjuntat un vídeo que un vianant va gravar del moment.

 

 

Sembla que l’Aston Martin és, ara mateix, el menor dels seus problemes i preocupacions, o almenys això ha volgut fer entendre. “Sols agraeixo que la meva parella està bé i que jo sols tinc algunes ferides superficials”. Però, també ha explicat que ha estat a l’hospital, “a causa de la meva salut mental”, ja que assegura que es troba en estat de shock després del fort colp que va patir dissabte a la nit. De fet, ha assegurat que no recorda ben bé el moment i que, fins i tot, es va desmaiar.

De fet, el ‘youtuber’ ha afirmat que “no sé si tornaré a conduir un cotxe, no em sento preparat”. Així com tampoc s’anima a passar pel lloc de l’accident, “sé que em podria haver matat”. Ara, assegura que necessita allunyar-se de tot, de les xarxes socials i, sembla parèixer, també del lloc, explicant que vol passar temps “amb la meva parella i la meva família”, per poder recarregar forces i tornar a la seva activitat habitual i tornar a penjar vídeos al seu canal.

El cotxe va patir importants desperfectes en l'accident.

Relacionat

El trist destí del nou Aston Martin del ‘youtuber’

Les reaccions són bastant diverses, sent en la seva gran majoria mostres d’ànim i suport dels que semblen els seus seguidors més fidels. Tot i això, molta gent s’ha mostrat crítica amb ell per haver-hi conduït després de, suposadament i segons va indicar la prova, haver ingerit alcohol. El ‘youtuber’ també ha exposat que no està portant bé les crítiques negatives, “no sé com dormen a la nit”.

 

 

Etiquetes

Comentaris (30)

Trending