Ganes d’esquí malgrat tot

Entre els esportistes federats i els amants de l’’skimo’, entre altres, els aparcaments d’algunes estacions, com la del Tarter, s’omplen tot i que les instal·lacions estan formalment tancades

Les precipitacions en forma de neu dels darrers dies, que han fet incrementar el risc d’allaus, han deixat també unes muntanyes d’allò més aptes per a l’esquí. I malgrat que la pandèmia està fent estralls a tots nivells i, ara per ara almenys, impedeix una obertura de pistes com seria pertinent pel moment de l’any i l’estat dels recintes, els aparcaments d’algunes estacions, com la del Tarter, s’han omplert de vehicles i, conseqüentment, d’esquiadors.

Entre els esportistes federats, que tenen autorització per entrenar-se en determinades pistes d’algunes de les estacions, entre les quals la del Tarter n’és una de les que més en marxa està en aquest sentit, i els amants de l’‘skimo’, més altres practicants de l’esport de la neu o algun visitant que malgrat les restriccions sempre aconsegueix colar-se, a les muntanyes hi ha un bon nombre de persones exercitant-se. Cal fer cremar les calories engolides en els àpats nadalencs.

Un grup d'usuaris de motos de neu fa uns dies a Grau Roig.

Relacionat

L’allau de motos de neu sobretot a Grau Roig posa en risc activitats a les pistes

També hi ha un bon nombre d’usuaris de motos de neu que fan cap cap a algunes de les àrees muntanyenques per voltar, per lliscar damunt la manta blanca. En aquest sentit, el Club Moto Neu d’Andorra ha emès una circular informant els socis i practicants d’aquesta disciplina que no està permès circular per les pistes d’esquí. A més, si durant alguna excursió o trajecte que es faci, casualment o necessàriament, cal travessar alguna pista, cal parar compte perquè, com s’ha dit, malgrat que les estacions en general no estan obertes algunes pistes sí que estan en funcionament per als entrenaments dels esquí clubs.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending