La ‘família jabalí’ se’n va d’excursió

Estupefacció en veure sis exemplars de parc senglar, dos adults i quatre cries, caminar per la llera del riu sota l’estructura del pont de la boca encampadana del túnel del Dos Valires

No només els humans tenen ganes de sortir de casa i travessar fronteres. També els animals volen fer els seus passejos. I malgrat que l’activitat humana torna a ser ara molt més present que fa tot just un mes, és cert que els animals, els de quatre potes, continuen campant per llocs on fins no fa gaire era més difícils de veure, encara que també és veritat que els porcs senglars cada vegada més s’han acostat a la civilització.

És el cas d’una família de ‘jabalís’, de porcs fers, que han generat aquest dimarts una bona dosi de sorpresa i estupefacció entre aquells que els han pogut veure. Sis exemplars de l’esmentada espècie, dos adults i quatre cries, fent camí per la vora del riu, procurant de no mullar-se gaire els peus, just sota el pont de la boca encampadana del túnel del Dos Valires. Els animals tiren riu amunt i quan poden i troben marge s’allunyen de les proximitats de l’aigua per buscar terra ferma i poder anar a pas més segur.

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending